Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά θα γιορταστεί στη Βέροια

Με επίδειξη πολεμικών τεχνών και κινέζικο μπουφέ
Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου γιορτάζεται για το 2019 η Κινέζικη Πρωτοχρονιά, όπου οι απανταχού Κινέζοι εισέρχονται στο Έτος του Χοίρου. Πολλές είναι οι πόλεις ανά τον κόσμο που αυτές τις μέρες διοργανώνουν εκδηλώσεις για να γιορτάσουν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, με περισσότερο ή λιγότερο εντυπωσιακό τρόπο η κάθε μία.
Στη Βέροια φέτος, ο Σύλλογος Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Βέροιας - Νάουσας και ο Αθλητικός Σύλλογος Αληθινή Ατραπός, διοργανώνουν επίδειξη κινεζικών πολεμικών τεχνών στην έδρα του πρώτου συλλόγου, στην οδό Κυριωτίσσης 3Α. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 5 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει επίδειξη Σαολίν - Βόρειου και Νότιου παραδοσιακού Κουνγκ Φου, ενώ θα ακολουθήσει κινέζικος (και όχι μόνο) μπουφές. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή της εκδήλωσης και προς αποφυγήν ατυχημάτων, η Τροχαία Βέροιας θα προβεί σε έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην περιοχή, από το μεσημέρι της Κυριακής. Συγκεκριμένα:

Κατά τις ώρες από 16:30 έως 21:30 της 03/02/2019, εξαιρουμένων των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, αποφασίστηκε:
α) Η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, επί της οδού Κυριωτίσσης και ειδικότερα στο τμήμα της οδού από τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας και
β) Η απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, επί της οδού Ειρήνης και ειδικότερα στο τμήμα της οδού από τη συμβολή της με την οδό Κυριωτίσσης έως τη
συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

2 σχόλια:

  1. Η Κίνα βοήθησε να κλείσουν πολλές βιοτεχνίες στην Βέροια,Θεσσαλονίκη κ.α που παρήγαγαν ενδύματα,υποδήματα και αρκετά εμπορικά καταστήματα υποκαθυστωντας με χαμηλής ποιότητας προϊόντα τις καταναλωτικες ανάγκες μιας κοινωνίας σε προθαλαμο νεκροτομείου.
    ΤΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟ 1990-95. ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΎΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ... ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ