Quantcast

http://picasion.com/

Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα και sexy κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ. Η νύφη της Βέροιας δίνει μεγάλη βάση τόσο στην καθημερινή της προπόνηση όσο και στην διατροφή της. Οι απαιτήσεις του επαγγέλματός της είναι τόσο υψηλές, που η πρώην παίκτρια του My Style
Rocks προσέχει πολύ τη σιλουέτα της, ώστε να διατηρείται σε άρτια φυσική κατάσταση, με καθημερινές προπονήσεις και συγχρονα προγράμματα εκγύμνασης. Η αγαπημένη γυμναστική της Αλεξάνδρας χωρίζεται σε δύο μέρη: στις πιλάτες και το cross training.
Όπως είναι φυσικό, απευθύνεται στους καλύτερους του είδους. Με την προσωπική της γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του «Find Balance» στον Άγιο Δημήτριο, Δώρα Γκουγκούση, πετυχαίνουν τα επιθυμητά αποτέλεσματα μέσα από σκληρή δουλειά. Κάτι που... απεικονίζεται στο υπέροχο κορμί του μοντέλου. Δείτε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εν δράσει:




6 σχόλια:

  1. Άλλες κοπέλες ,σπουδάζουν ,κοπιάζουν ,ανταγωνίζονται επιστήμονες άλλων χωρων και καταλαμβάνουν θέσεις δίπλα σε ανθρώπους που κάνουν έρευνες μέσα σε νοσοκομεία και εργαστήρια με κόστος χρόνου προσωπικής ζωής για να προχωρήσουν σε αυτό το μάταιο κόσμο προσφέροντας.Και άλλες δένοντε με σκοινιά πάνω από κρεβάτια για να σφίξουν γλουτούς.ΕΛΛΑΔΑ 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ