Quantcast

http://picasion.com/

Ορκίστηκε υφυπουργός ο Τόλκας

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης, μετά τον μίνι ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Η ορκωμοσία, έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας. Θρησκευτικό όρκο, ενώπιον του Επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμη έδωσαν οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ
υφυπουργοί, που προκάλεσαν άλλωστε και τα περισσότερα σχόλια, ήτοι ο Θάνος Μωραΐτης, στη θέση του υφυπουργού Υποδομών και ο Άγγελος Τόλκας, στη θέση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. Στη συνέχεια, πολιτικό όρκο έδωσαν οι Γιώργος Κατρούγκαλος, που αναλαμβάνει υπουργός Εξωτερικών, η Σία Αναγνωστοπούλου, που αναλαμβάνει αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου και ο νέος υφυπουργός Εργασίας, Κώστας Μπαρκας.
Ο μίνι ανασχηματισμός έγινε για την πλήρωση των κενών θέσεων που προέκυψαν από την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, την πλήρωση της θέσης του υπουργού Εξωτερικών, που μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και μέχρι την έναρξη ισχύος της Συμφωνίας των Πρεσπών κατείχε ο πρωθυπουργός, αλλά και την αντικατάσταση των δύο υφυπουργών (Κατερίνα Νοτοπούλου και Νάσου Ηλιόπουλου), που θα διεκδικήσουν τους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.








4 σχόλια:

  1. Οι τοπικοί βουλευτές είναι για λύπηση, ο Άγγελος υφυπουργός απο το πουθενά και αυτοί τίποτα. Και θα χάσουν και τις εκλογές. Θα είναι κανείς τους στην επόμενη βουλή; Πολύ δύσκολα... Ο Άγγελος όμως στο επικρατείας. Αυτές εινα δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε θέση μη εκλόγιμη. Μην είσαι κορόϊδο

      Διαγραφή
    2. μην είσαι σίγουρος, ο Αλέξης νομίζει ότι θα του φανεί χρήσιμος και στη Μακεδονία θα είναι αδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  2. Λέτε ὁ... τιμημένος Τόλκας νά φροντίσῃ νά μᾶς... τιμήσουν μ' ἐποικισμό κι ἄλλοι ἰσλαμιστές λαθρομετανάστες στήν Ἠμαθία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ