Γκίμας: «Φανήκαμε υποτονικοί»

Μετά το τέλος του αγώνα του Φιλίππου Βέροιας με την Προποντίς Χαλκηδόνας, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας ήττα της Βεροιώτικης ομάδας με 68-61, ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας σε δηλώσεις που παραχώρησε, χαρακτήρισε την ομάδα του υποτονική και τη νίκη της Χαλκηδόνας δίκαιη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλκηδόνας για τη δίκαιη νίκη της. Ήταν πιο αποφασιστική και συγκεντρωμένη και μας κέρδισε. Εμείς από την πλευρά μας φανήκαμε υποτονικοί. Σίγουρα δεν μας αρέσει ο τρόπος που παίξαμε αλλά μια ήττα ή μια νίκη δεν χαρακτηρίζει τη χρονιά. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε να προσπαθούμε. Όπως λέμε στους παίκτες μας, ποτέ δεν είμαστε τόσο καλοί όσο μας παρουσιάζουν όταν κερδίζουμε και ποτέ τόσο κακοί όσο μας παρουσιάζουν όταν χάνουμε. Ούτε χαρτομάντιλα υπάρχουν ούτε δάκρυα. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο η λιγότερο από ότι κάθε εβδομάδα.
Επιστροφή στο αγαπημένο ρήμα ΠΡΕΠΕΙ. Από την Τρίτη, προσήλωση στο επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία που είναι Σάββατο. Ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ