Quantcast

http://picasion.com/

Γενική Συνέλευση της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση, με σκοπό:
την έκθεση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, την έγκριση του οικονομικού απολογισμού του 2018 και του προϋπολογισμού του 2019, τον προγραμματισμό των δράσεων για το 2019 και θέματα που θα

τεθούν από το ΔΣ και τα μέλη.

Προς τον σκοπό αυτόν καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση, που θα γίνει κατά τα προβλεπόμενα στα άρθρα 10 παρ. α, β και θ, 11, 12 13,25 και 26 του ισχύοντος Καταστατικού, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας, που βρίσκεται στην Πλατεία Ρακτιβάν 1, στη Βέροια. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, την ίδια ώρα (17:00) και στον ίδιο χώρο, χωρίς άλλη ειδοποίηση και θα διεξαχθεί με οποιαδήποτε απαρτία.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1.Απολογισμός του ενημερωτικού, επιμορφωτικού, επιστημονικού και κοινωνικού έργου του Συλλόγου μέσα στο 2018.

2.Έγκριση οικονομικού Απολογισμού έτους 2018.

3.Έγκριση Προϋπολογισμού 2019

4.Προτάσεις προγραμματισμού δράσης για την επόμενη περίδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στη Συνέλευση μαζικά και να συμμετάσχουν ενεργά, για να διαμορφώσουν από κοινού το μέλλον του Οργανισμού της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και των Δομών του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο κοινωνικό έργο που επιτελείται.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 



Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας 



Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος Ανδρέας Καπράρας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ