Quantcast

http://picasion.com/

Συνεδριάζουν την Τρίτη οι καταστηματάρχες της Βέροιας

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας Βέροιας, προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 18:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, θα παρουσιαστεί το
πρόγραμμα Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας του νέου ΕΣΠΑ. Η Δράση στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών εστίασης προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Επίσης για γίνει ενημέρωση του Σωματείου για τα πνευματικά δικαιώματα, ΕΥΕΔ, ΑΕΠΙ και Αυτοδιαχείριση, τι προτείνει το Σωματείο, πώς θα πρέπει να πράξουν οι καταστηματάρχες.


2 σχόλια:

  1. Για την αεπι και τα οικονομικα!!!Για την υγεια και το τσιγαρο??Αλλα τωρα παει ο χειμωνας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τίποτα ένσημα στους εργαζόμενους θα συζητήσουν ; Για να αφήσουν κανένα διάδρομο να περνάν οι μητέρες με τα καρότσια και οι πεζοί θα πουν ;
    Να μην πουν κουβέντα, καλύτερα να κάνουν κάτι γιατί αρκετά. Θα πάρουμε και εμείς τα μέτρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ