Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική και εξωστρεφής η παρουσία του Επιμελητηρίου στη Fruit Logistica

Ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων ξεκίνησε για το Επιμελητήριο Ημαθίας, καθώς με τη συμμετοχή στην κορυφαία έκθεση Fruit Logistica του Βερολίνου σηματοδοτείται η ζητούμενη εξωστρέφεια για την ατμομηχανή της τοπικής οικονομίας, δηλαδή την παραγωγή και εμπορία
οπωροκηπευτικών προϊόντων. Από χθες που ξεκίνησε η έκθεση, τα ελληνικά περίπτερα έχουν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, ενώ σήμερα στο stand του Επιμελητηρίου στήθηκε εν είδει εγκαινίων ένα happening με κεράσματα από τοπικά προϊόντα, φρούτα, ξινόμαυρο κρασί και τυροκομικά από την Ημαθία. Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο κ. Ντοκομές Χρήστος, τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου κ.κ. Αποστολίδης Στέφανος, Γιάγκογλου Αναστάσιος και Νέγκας Νικόλαος, ο πρόεδρος της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης κ. Χαμπίδης Δημήτρης, ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Ο.Π. Ημαθίας κ. Γιαννακάκης Χρήστος και πολλοί άλλοι θεσμικοί και εμπορικοί επισκέπτες.










1 σχόλιο:

  1. συμπερασματα: προιοντα αριστης ποιοτητας μεγαλης θρεπτικης αξιας, πολυ μεγαλο κοστος παραγωγης, σημαντικο ενδιαμεσο κοστος, μεγαλο περιθωριο κερδος μεσαζοντων, ελαχιστο εως οριακο κερδος παραγωγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ