Quantcast

http://picasion.com/

«Φίλοι του ποταμού Τριπόταμου Βέροιας»: Ετήσια Γενική Συνέλευση και κάλεσμα σε νέα μέλη

Ο Σύλλογος «Φίλοι του ποταμού Τριπόταμου Βέροιας» ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Κατά τη γενική συνέλευση, θα γίνει απολογισμός του 2018 και παρουσίαση - συζήτηση για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου. Μετά την συνέλευση θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας. Παράλληλα, απευθύνεται κάλεσμα εγγραφής νέων μελών προς όλους του συμπολίτες που αγαπούν τον εθελοντισμό και θέλουν να συμμετέχουν στους «Φίλους του ποταμού Τριπόταμου, Βέροιας».

Σας περιμένουμε!

4 σχόλια:

  1. Το ποτάμι αυτό θα μπορούσε να είναι το σύμβολο της πόλης μας, το συγκριτικό πλεονέκτημά της, το καμάρι της, αλλά δυστυχώς καμιά δημοτική αρχή (πριν πολλά χρόνια έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια αλλά από εκεί και πέρα τίποτα) δεν μπόρεσε να σχεδιάσει κάτι σημαντικό για την αναβάθμιση ολόκληρης της κοίτης του ποταμού που διασχίζει την πόλη μας.
    Λίγες πόλεις έχουν την τύχη να διαρρέονται από ποτάμια, όλες τα έχουν αξιοποιήσει. Εμείς πότε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματήστε να βλέπετε όλα τα μοναδικά στη Βέροια. Το ποτάμι μας δεν είναι τίποτα μοναδικό, είναι μια χαράδρα στενή, χωρίς το φως του ήλιου, αποπνικτική με τρεχούμενο νερό. Τίποτε περισσότερο. Τα ποτάμια των άλλων πόλεων που είναι αξιοποιημένα έχουν άλλα χαρακτηριστικά. Το δικό μας δεν είναι ικανό να δώσει ιδιαίτερη δυναμική στην πόλη τουριστικά. Τα χρήματα που θα απαιτηθούν για την τουριστική του αξιοποίηση,δεν θα τα φέρει στην πόλη. Εκτός από τον κίνδυνο των καταστροφών από τις πλημμύρες. Απόδει ότι ούτε τα παιδιά της γύρω περιοχής δεν παίζουν εκεί. Τα ωφέλη του ποταμού για την πόλη μπορούν να έρθουν από αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΔΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΑΛΕΣ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη συζήτηση μπορεί να παραβρεθεί και να λάβει το λόγο κάποιο μη μέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ