Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαπίζει στη φυλακή το «τέρας» που βίασε 86χρονη γυναίκα στην Ημαθία

Βρίσκεται στην Σπάρτη σε ειδική πτέρυγα για βιαστές ανηλίκων
Πέρασαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια από το ανατριχιαστικό έγκλημα που σόκαρε τη Βέροια. Ήταν Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, όταν σ' ένα χωριό της Ημαθίας πραγματοποιήθηκε ένα από τα 
πιο αποτρόπαια εγκλήματα,
που πραγματικά δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Μια φρικτή ιστορία, με πρωταγωνιστή έναν 22χρονο πατέρα, τριών παιδιών (!!!), ο οποίος αφού μπήκε στο σπίτι μιας 86χρονης ηλικιωμένης γυναίκας και ασκώντας ψυχολογική βία, άρπαξε 100 ευρώ, χρυσά κοσμήματα, μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα, στην συνέχεια δίχως να έχει καμία απολύτως αναστολή την βίασε! Το δικαστήριο που έγινε λίγες εβδομάδες αργότερα, του επέβαλε την ποινή της κάθειρξης 21 ετών. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, το ανθρωπόμορφο τέρας βρίσκεται στις φυλακές της Σπάρτης, σε υψίστης ασφαλείας πτέρυγα, εκεί δηλαδή όπου και κρατούνται μόνο βιαστές ανηλίκων. Όπως ορίζει ο νόμος, συνολικά, θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, δηλαδή σε 6 χρόνια από σήμερα, θα είναι έξω. Αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγο καιρό, θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει ολιγοήμερη άδεια από την φυλακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ