Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τα «δύο πόδια» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ η Βέροια!

Με τα «δύο πόδια» τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας βρίσκεται η Βέροια, η οποία νίκησε στην Αλεξάνδρεια με σκορ 4-1 τον τοπικό ΠΑΟΚ, στον σημερινό πρώτο προημιτελικό. Παρά το βαρύ τερέν, οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και πρόσφεραν αρκετά καλό θέαμα στους 200 περίπου
φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Μάριο Αργυρόπουλο να σημαδεύει με μακρινό σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Μπλατσιώτη!

Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου οι Βεροιώτες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Τσικόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μεληκιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδώρου γράφοντας το 0-1.

Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσιότρα στον Αργυρόπουλο, με τον διαιτητή να διατάσσει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι «κυανέρυθροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους, με κοντινή προβολή του Μυλωνά, έπειτα από σουτ του Μεληκιώτη και απόκρουση (με τη βοήθεια και του δοκαριού) του Θεοδώρου.

Στο 63’ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ αλλά η κεφαλιά του Β. Κούκλα σταμάτησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας!

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-2 θα παραμείνει έως το φινάλε, στο τελευταίο 5λεπτο μπήκαν τρία ακόμη τέρματα!

Στο 84’ ο Τρούπκος με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-3, στο 88’ ο Καράμπελας με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή το 0-4, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λαδάς με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 1-4!

Διαιτητής ήταν ο Μαστάκας με βοηθούς τους Τυριακίδη και Τσεχελίδη (Σ.Δ. Μακεδονίας).

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ. (Σάκης Παγγούρας): Θεοδώρου, Λαδάς, Μπουκλάς Γ. (34’ λ.τ. Κίτσας Ελ.), Κούκλας Αρ., Βουλγαρόπουλος, Χαρισούδης (70’ Ζωγράφος), Κίτσας Ν., Αργυρόπουλος, Πετράι (45’ Κούκλας Β.), Βεζυργιαννόπουλος (67’ Πέτκος), Μπουκλάς Ανδ.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Λεφίδης, Τσιότρας, Μουρατίδης, Σοφιανίδης (79’ Παπαστεργίου), Παπουτσίδης, Καράμπελας, Μυλωνάς (85’ Κώττας), Μεληκιώτης (57’ Βασίλτσης), Τσικόπουλος (46’ Τρούπκος).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Βέροια: 1-4
Νάουσα - Τρίκαλα: 0-0
Μακροχώρι - Αγκαθιά: 1-0
Ροδοχώρι - Κουλούρα: 7-2

* Οι επαναληπτικοί αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ