Quantcast

http://picasion.com/

Δύσκολα αλλά δίκαια η Βέροια 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη πέτυχε η «Βασίλισσα του βορρά» απέναντι στον σκληροτράχηλο Αλμωπό Αριδαίας, για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν έπιασε απόδοση ανάλογη προηγουμένων αγώνων, ωστόσο είχε την πρωτοβουλία κατά διαστήματα, πέτυχε ένα
γκολ με τον Σκαθαρούδη στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες στην επανάληψη για τουλάχιστον ένα ακόμη.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν δυνατά και πάλεψαν με νύχια και με δόντια για τον βαθμό της ισοπαλίας έχοντας στο τέλος ένα 20λεπτό που προσπάθησαν να πιέσουν την εστία της Βέροιας, χωρίς ωστόσο να κάνουν τη μεγάλη φάση.

Με αυτή τη νίκη οι «κυανέρυθροι» παρέμειναν σε απόσταση δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου (κέρδισε 4-1 στα Κουφάλια) έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο.

Αγωνιστικά, το ματς ήταν μέτριο με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι Βεροιώτες είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και σε μια από τις επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Ήταν το 31ο λεπτό όταν ο Μουχάλης έβγαλε από δεξιά την παράλληλη σέντρα, με τον Μαραγκό να πλασάρει από κοντά, τον αντίπαλο γκολκίπερ να σώζει προσωρινά και τον Σκαθαρούδη που πήρε το ριμπάουντ να πετυχαίνει με πλασέ το 1-0!

Στην επανάληψη οι παίκτες της «Βασίλισσας» προσπάθησαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα που θα έδιωχνε το άγχος τους, έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τον Κανούλα στο 56' και 64', με τους Ασλαμπάλογλου και Μένιο αντίστοιχα να αποκρούουν σωτήρια!

Μετά το 70ο λεπτό και όσο έμενε το εύθραυστο σκορ, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πιέσουν την Βεροιώτικη εστία, χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη φάση.

Να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων σημειώθηκε σύρραξη στο ματς, έπειτα από ένα σκληρό φάουλ του Κυριακίδη στον Μπακάλη, αλλά ευτυχώς δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις!

Το 1-0 έμεινε έως το τελικό σφύριγμα, με τους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίζουν την 8η συνεχόμενη νίκη τους μαζί με τους 600 και πλέον φιλάθλους τους.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Μπουτσίκου και των βοηθών του Παπαδόπουλου και Μιχτατίδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΒΕΡΟΙΑ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Μπλέτσας (75' Μυλωννάς), Κανούλας (87' Μουρατίδης), Σκαθαρούδης (69' Τσικόπουλος), Χαντζάρας (59' Μελικιώτης).

ΑΛΜΩΠΟΣ (Γ. Τυριακίδης): Μένιος, Αργυρίου, Ασλαμπάλογλου, Ελευθεριάδης, Κάρτζιος (46' Άλεξ), Κυριακίδης, Μεντής (70' Προύντσης), Νικολίτσας (80' Κουλτζιόπουλος), Ξόμπλιος, Σαμαρόπουλος, Τζημογιάννης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ