Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοσκοπήσεις πάνε και έρχονται στη Βέροια - Τι ισχύει;

Πολύ ζωηρό είναι το πολιτικό παρασκήνιο που συζητιέται στην πιάτσα της Βέροιας. Σ' όλα τα πηγαδάκια, υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι μπαίνουν στο παιχνίδι των εξελίξεων και ανοίγει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τις υποψηφιότητες. Το τελευταίο 20ήμερο ακούγεται έντονα πως έχουν
πραγματοποιηθεί τρεις δημοσκοπήσεις που αφορούν τον Δήμο και την Περιφέρεια. Μάλιστα, έχουν ακουστεί και τα ονόματα αυτών που φέρονται να είναι στις πρώτες θέσεις, αλλά και αυτών που ίσως να μην καταφέρνουν να πάρουν το «εισιτήριο» της δεύτερης Κυριακής. Στις έρευνες γίνονται και μετρήσεις σχετικά με την δημοφιλία των πολιτικών, με τους «αγγελιοφόρους» τέτοιων ειδήσεων, να ισχυρίζονται πως στις εκλογές του Μαΐου θα έχουμε ανατροπές και εκπλήξεις.
Τι ισχύει τελικά; Πόσο βάση έχουν τέτοιες φήμες; Έχουν γίνει μετρήσεις από μεγάλες εταιρείες στη Βέροια ή όχι; Είναι μερικά μόνο ερωτήματα που βασανίζουν τα κομματικά επιτελεία των υποψηφίων. Η αλήθεια είναι ότι γίναμε αποδέκτες μηνυμάτων από συμπολίτες που επιβεβαιώνουν ότι δέχθηκαν τηλεφωνήματα από εταιρείες δημοσκοπήσεων. Οι μετρήσεις σαφώς και αποτελούν χρήσιμο εργαλείο για τους υποψηφίους, δίνουν το κλίμα, αλλά μέχρι εκεί. Η πραγματική δημοσκόπηση έρχεται τον Μάιο στις εκατοντάδες κάλπες που θα στηθούν στην Ημαθία απ’ άκρη σ’ άκρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ