Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν ξέχασαν τον Χρήστο οι παίκτες της Νάουσας - Ράγισαν καρδιές με την αφιέρωσή τους

«Χρηστάρα μας να μας προσέχεις»
Βαρύ παραμένει ακόμα το κλίμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο και την κοινωνία της Ημαθίας, από τον ξαφνικό θάνατο του Χρήστου Πετρίδη, του 17χρονου ποδοσφαιριστή που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του το Σάββατο στο γήπεδο της Χαρίεσσας. Με το τραγικό
συμβάν πολύ νωπό ακόμα στη μνήμη τους, οι παίκτες της ομάδας της Νάουσας αποφάσισαν να αφιερώσουν το γκολ που πέτυχαν στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τα Τρίκαλα στον αδικοχαμένο Χρήστο. Οι παίκτες του Φερέιρα Κίνγκ είχαν ετοιμάσει και μπλουζάκια για να φορέσουν κάτω από τη φανέλα τους, που έγραφαν «Χρηστάρα μας να μας προσέχεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές της Νάουσας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Πετρίδη. Δείτε το βίντεο του alexandreia-gidas.gr με το επίμαχο στιγμιότυπο και φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ