Quantcast

http://picasion.com/

Από τη Βέροια σε ανώτερες θέσεις του ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ οι πρώην Μέραρχοι Δεμέστιχας και Νομικός

Σε έκτακτες κρίσεις για την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων προχώρησε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ). Μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), με τη νέα του σύνθεση και υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, κρίθηκαν διατηρητέοι και προήχθησαν, δυο Αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που πέρασαν από τη Βέροια, υπηρετώντας ως Μέραρχοι της ιστορικής 1ης Μεραρχίας Πεζικού.

Πρόκειται για τον Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα (αριστερά στη φωτογραφία), έως σήμερα Διοικητή της Ιης Μεραρχίας Πεζικού, που προάγεται στην θέση του Επιτελάρχη του Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Επίσης, ο επί σειρά ετών Επιτελάρχης και Διοικητής της ΙΜΠ (έως και τον Μάρτιο του 2016), Αντιστράτηγος Αντώνης Νομικός (δεξιά στη φωτογραφία), προάγεται, από τη θέση του Επιτελάρχη ΓΕΣ, στην θέση του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού - Διοικητή Δόγματος Εκπαίδευσης.

Καλή σταδιοδρομία στα νέα τους καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ