Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επί ποδός οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς για τις τηλεφωνικές απάτες στη Βέροια

Ενημερώνουν «πόρτα-πόρτα» τους ηλικιωμένους
Διαστάσεις «επιδημίας» έχουν πάρει και στη Βέροια το τελευταίο διάστημα οι τηλεφωνικές απάτες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων. Άγνωστοι καλούν τα υποψήφια θύματά τους,  προσποιούμενοι άλλοτε νοσοκομειακούς γιατρούς, άλλοτε δικηγόρους ή αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι στενό συγγενικό τους πρόσωπο, συνήθως το παιδί τους, έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και είτε τραυματίστηκε είτε προκάλεσε τον τραυματισμό κάποιου, με σκοπό την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών.
Με αφορμή τα περιστατικά αυτά, οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του ΑΤ Βέροιας έχουν ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των ηλικιωμένων, προκειμένου να αποφύγουν την εξαπάτηση. Οι Αστυνομικοί επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας τα ΚΑΠΗ της πόλης και ενημέρωσαν τους ηλικιωμένους για τους τρόπους δράσης των επιτήδειων, τους έδωσαν λεπτομερείς οδηγίες και συμβουλές αντιμετώπισης ενός τέτοιου περιστατικού, ενώ τους κάλεσαν να ενημερώσουν και τα κοντινά τους πρόσωπα, προκειμένου να μην πέσουν θύματα απάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ