Quantcast

http://picasion.com/

Απαράδεκτη εικόνα στον Προμηθέα

Μια εικόνα που προκαλεί θλίψη συνάντησαν όσοι Βεροιώτες πέρασαν το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου από την περιοχή του Προμηθέα. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στην πιάτσα των ΤΑΧΙ επί της οδού Κίμωνος, υπήρχε ένα κάδος απορριμάτων, ο οποίος αναποδογύρισε, με
αποτέλεσμα όλα τα σκουπίδια να πέσουν στο πεζοδρόμιο. Όπως είναι λογικό, η δυσοσμία στο συγκεκριμένο σημείο ήταν μεγάλη. «Τέτοιες εικόνες μας θίγουν ως τοπική κοινωνία και αποτελούν ντροπή για την πόλη μας» σχολίαζαν καυστικά συμπολίτες μας που περνούσαν από το σημείο». Δεν έχουν κι άδικο!

6 σχόλια:

  1. Δεν αναφέρετε όλη την αλήθεια, ότι για δύο λόγους αναποδογύρισε ο κάδος: πρώτον, κάποιο πεινασμένο κοπρόσκυλο το έκανε και δεύτερον φταίει ο κάδος που περιστρέφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπρόσκυλο μπορείς να αναφωνείς όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη "αγαπητέ" συν-ανανγώστη. Ένας σκύλος ψάχνει τροφή όταν πεινάει. Το ότι το ανθρώπινο γένος κάνει ό,τι γουστάρει στον πλανήτη δεν είναι ευθύνη δική του.
      Τώρα για το άρθρο, δουλειά δεν είχε ο διάολος... φυστίκωνε... Απέναντι που έχει μεγαλύτερους κάδους και κάποια δίποδα "κοπρόσκυλα" αφήνουν τις ακαθαρσίες τους σε σακούλες από έξω ή πετώντας τις, ή μπερδεύουν τους κάδους (ανακυκλώσιμα - μη) τι γίνεται;;;

      Διαγραφή
  2. Ἡ διαστροφικὴ παρέκκλισις τῆς ζῳοφιλίας περιλαμβάνει καὶ τὴν εὐθιξία γιὰ τὴν... τιμὴ καὶ τὴν ὑπόληψι τῶν κοπροσκύλων καὶ τὴν ἐξύβρισι ἀνθρώπων τώρα; Λυπηρόν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το νου σας, η "ευθιξία για την τιμή και υπόληψη των κοπροσκύλων" (sic) είναι "διαστροφική παρέκκλιση της ζωοφιλίας";;;; Είστε και εκπαιδευτικός τρομάρα σας.
      Τέλος, δεν υπήρξε καμμία εξύβριση. Ασχέτως αν -προφανώς- θα του άξιζε του σχολιαστή.

      Διαγραφή
  3. Γιαυτό σας λέω κορίτσια μνημόνια μέχρι να σβήσει η Κόλαση.
    Αλλιώς δεν γίνεται "'άνθρωπος" ο Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε καθε περιπτωση ολα πρεπει να μαζευτουν. και τα σκουπιδια και τα αδεσποτα. δε θελει πολυ μυαλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ