Quantcast

http://picasion.com/

Η αντιδημαρχία, το καλό άλογο και ο μισθός της ΔΕΥΑΒ

- «Έφυγες, γιατί δεν σε έκανα αντιδήμαρχο» 
- «Τι παραπάνω έχουν οι άλλοι από εμένα;»
Πολιτική αντιπαράθεση για τις αντιδημαρχίες είχαμε μεταξύ του Κώστα Βοργιαζίδη και του Δημήτρη Τραπεζανλή. Σχολιάζοντας ο Δήμαρχος την ανεξαρτητοποίηση του κ. Τραπεζανλή τόνισε πως όλοι
κρίνονται για τις πολιτικές τους αποφάσεις και ότι την επιλογή του αυτή θα την κρίνει ο λαός της Βέροιας. Όπως τόνισε, ο κ. Τραπεζανλής ανεξαρτητοποιήθηκε γιατί δεν τον έκανε αντιδήμαρχο και ο ισχυρισμός ότι εργάστηκε αφιλοκερδώς δεν ευσταθεί, καθώς πληρωνόταν κανονικά από την ΔΕΥΑΒ. Στους ισχυρισμούς του κ. Βοργιαζίδη απάντησε ο κ. Τραπεζανλής, ο οποίος του θύμισε πως ο ίδιος ο δήμαρχος τον εκθείαζε μετά τις εκλογές λέγοντας πως είναι το πιο καλό του άλογο και ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που δεν έγινε αντιδήμαρχος.
«Τι καλύτερο έχουν οι άλλοι από εμένα που τους έχεις για 7 ολόκληρα χρόνια αντιδημάρχους. Ήμουν μέσα στους πέντε πρώτους του συνδυασμού και δεν το δέχομαι που δεν αξιοποιήθηκα. Εσύ δεν έλεγες πως ήμουν το πιο καλό σου άλογο;».


Κουλουριώτης: «Δεν το έκανες αφιλοκερδώς - Πληρωνόσουν περισσότερα και από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ»

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Διονύσης Κουλουριώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν μπορώ να μην σχολιάσω αυτό που διάβασα στο διαδίκτυο, το λεγόμενο «απέχω» του κ. Τραπεζανλή. Είπε κάποια πράγματα που εμένα με προσβάλουν. Αναφέρθηκε σε ανιδιοτέλεια και ότι βοήθησε τον Δήμο αφιλοκερδώς. Θέλω να πως ότι ανιδιοτελής είναι αυτός που οι πράξεις του καθορίζονται από ευγενή κίνητρα και όχι από προσωπικό συμφέρον. Ο κ. Τραπεζανλής το μόνο που έκανε τόσα χρόνια εδώ μέσα είναι να κοιτάει το συμφέρον του και την προσωπική του προβολή. Όσο για το αφιλοκερδώς, μπορούν να το πούνε κάποιοι άλλοι, όχι όμως αυτός που έπαιρνε μισθό μεγαλύτερο και από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ. Εκτός και αν έχει επιστρέψει όλα τα χρήματα στην Δημοτική Επιχείρηση. Σίγουρα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης δεν την έγραψε αυτός»!

Η έκρηξη του Τραπεζανλή

Οι ισχυρισμοί του Κουλουριώτη έφεραν την έκρηξη του Τραπεζανλή, ο οποίος σηκώθηκε από την θέση του και σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο» επιτέθηκε φραστικά σε συμβούλους της πλειοψηφίας που είχαν διαφορετική άποψη από εκείνον. Το πράγμα ξέφυγε εντελώς όταν άρχισε να φωνάζει, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Τσαπαρόπουλο να αναγκάζεται να διακόψει την συνεδρίαση, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σκηνές απείρου κάλλους που σίγουρα δεν τιμούν τον πολιτισμό που θα πρέπει να διέπει την πολιτική ζωή της Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. Ειστε σε ψυχολογικό αδιέξοδο..πιαστηκατε απο κατι που ειπε καποιος ενω
    .αλλο εννοοξυσε αντι να πιαστειτε απο αλλα πιο σημαντικα.ή δε βρισκατε αλλα;;ή ψαχνατε αφορμη;;ή δεν ξερετε τι σας γινεται;;ενας δημαρχος που δεν κραταει το.λογο του σε πολλες περιπτωσεις,ενας που ηθελε να γινει αντιδημαρχος κ θυμωσε κ εφυγε κ ενας ..πως τον ειπαμε;σαν ταινια ειστε.αιντε βρε φευγατε ολοι να μπουν νεα παιδιαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι οσοι εφυγαν την Αντιδημαρχια κυνηγουσαν ; Ετσι βολευει ; Και τωρα τρεις μηνες πριν τις εκλογες ; Ελεος!!! Τοση λασπη ; Γι αυτο βαζει λαγους να ορμανε κι αυτος το παιζει χαλαρος ; χαχαχα! ο κοσμος τους πηρε χαμπαρι. Κι ειναι πολιτισμος να απαξιωνουν οποιον εβαλε μαζι τους ; Κι αντε ολοι αυτοι που εφυγαν το εκαναν γιατι δεν εγιναν Αντιδημαρχοι. Αυτοι που βγαινουν εξω απο τωρα και λενε μας εταξε θα μας κανει....., τι θα γινει παλι; Προσωπικη προβολη η εξυπηρετηση του πολιτη;;; Ρε τι θα ακουσουμε ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε φίλε αφού σου είπα και σε προηγούμενη ανάρτησή σου,
    "Μη σκέπτεσαι όπως γράφεις λανθασμένα, έτσι δεν φτάνεις σε σωστά αποτελέσματα." και εσύ αντί να διορθωθείς συνεχίζεις, μήπως είσαι ίδιος με αυτόν που υπερασπίζεσαι; Αν δεν προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι δεν θα πετύχουμε τίποτα. Ο τόπος αυτός έχει ανάγκη τους καλύτερους και πρέπει να τους βρούμε και να τους διαλέξουμε, με μετρήσιμα ποιοτικά χαρακτηριστικά (πχ. γνώσεις, μεθοδικότητα, εντιμότητα, μετριοφροσύνη, εμπειρία) και όχι επειδή μιλάνε ωραία ή φωνάζουν πολύ ή είναι όμορφοι, ή είναι της πιάτσας κλπ. Εσύ ανάμεσα σε έναν έμπειρο πτυχιούχο και έναν έμπειρο του λυκείου ποιόν θα έπαιρνες στην δουλειά σου (αν ή δουλειά σου δεν ήταν χειρωνακτική αλλά χρειαζόταν γνώσεις) ; απάντησε στον εαυτό σου και μετά διάλεξε για Δήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο. Τόσο απλά σα να ήταν για τη δουλειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ