Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Αλέκος Αλεξανδρής

Ο παλαίμαχος άσος της Βέροιας αποδέχτηκε την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Σικυωνίων Μάρκου Λέγγα και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Κιάτο, με τον συνδυασμό «συνδημότες». Μέχρι τώρα ξέφευγε από το στενό μαρκάρισμα που του έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί, με την ίδια
ικανότητα που τον ανέδειξε ως έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Φαίνεται, όμως ότι από το… μαρκάρισμα που του έκανε ο Μάρκος Λέγγας δεν κατάφερε να ξεφύγει. Ο λόγος για τον παλιό άσσο του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της «Βασίλισσας του Βορρά» Αλέκο Αλεξανδρή, ο οποίος πήρε τελικά την απόφαση να διαβεί τον Ρουβίκωνα της πολιτικής.
Ο παλαίμαχος στράικερ έχει επιστρέψει εδώ και μερικά χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιάτο, και όπως μαθαίνουμε αποδέχτηκε την πρόσκληση του υπ. Δημάρχου Σικυωνίων Μάρκου Λέγγα να δώσει την μάχη του σταυρού, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ».

Η εμπειρία του στον τομέα του αθλητισμού δεν αμφισβητείται και γι’ αυτό αναμένεται να αποδειχτεί εξαιρετικά επωφελής για τον συνδυασμό, έχοντας σημαίνοντα ρόλο στην κατάρτιση του σχετικού προγράμματος.

Η είδηση έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό στην τοπική κοινωνία, όπου ο Αλεξανδρής παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, σε μια περίοδο κατά την οποία οι περισσότεροι αποφεύγουν να εμπλακούν, προκάλεσε αίσθηση και έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον Δήμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ