Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Αλεξάνδρεια κόντρα στον ΠΑΟΚ η «Βασίλισσα» για το Κύπελλο

«Διάλειμμα» Κυπέλλου κάνει αύριο Τετάρτη η Βέροια, η οποία πηγαίνει στην γειτονική Αλεξάνδρεια για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του
Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας. Στο αυριανό παιχνίδι, ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα χρησιμοποιήσει κατά κύριο λόγο παίκτες που δεν έχουν μέχρι τώρα πολλές συμμετοχές, δίνοντας την ευκαιρία στους λεγόμενους βασικούς να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής:


Μπλατσιώτης, Πάντος, Ζούρκος, Λεφίδης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης, Καράμπελας, Τσικόπουλος, Μεληκιώτης, Μυλωνάς, Βασίλτσης, Τρούπκός, Παπαστεργίου, Κώττας.

Να σημειωθεί ότι, αντιμέτωπος με την αγαπημένη του ομάδα θα βρεθεί αύριο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Σάκης Παγγούρας, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με την φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (15:00)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Βέροια

Διαιτητές εκτός Ημαθίας

Νάουσα - Τρίκαλα

Διαιτητές: Παρασίου, Κωστούλης, Νησελίτης

Μακροχώρι - Αγκαθιά

Διαιτητές: Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Μπέκας

Ροδοχώρι - Κουλούρα

Διαιτητές: Καραντώνης, Καραγκιζόπουλος, Παζαρτζικλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ