Quantcast

http://picasion.com/

Ο εορτασμός του Αγίου Τρύφωνος στην Αγία Βαρβάρα

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας του ομώνυμου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Βέροιας, επί τη μνήμη του Αγίου Τρύφωνος. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό και ανέγνωσε την ευχή του Αγίου Τρύφωνος για τους αγρούς. Δείτε φωτογραφίες:















2 σχόλια:

  1. Οι υποψήφιοι (υποψήφιος Δήμαρχος με υποψήφιο σύμβουλο) τι δουλειά είχαν στο επίσημο γεύμα για τους φορείς; Ποιόν επίσημο φορέα εκπροσωπούσαν; Είναι ακόμη απλά υποψήφιοι ούτε καν ψηφισμένοι. Προσέξτε γιατί ο κόσμος σας είπε "μαϊντανους". Σεβασμός κύριοι. Αντίθετα με την κυρία υποψήφια η οποία κράτησε το τυπικό και αξιολογήθηκε θετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί οι άριστοι για να ματα-ξανα-σώσουν τον τόπο για χιλιοστή φορά. Οι ίδιες και οι ίδιες φάτσες τόσα χρόνια. Σας βαρεθήκαμε ρε !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ