Quantcast

http://picasion.com/

Ζάεφ: «Φίλοι Έλληνες, ψηφίστε τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Να επικυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε από του, «φίλους» Έλληνες βουλευτές ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα, μία ημέρα μετά την έγκριση της Συνθήκης από τη Βουλή της ΠΓΔΜ. «Έχω ένα μήνυμα για το ελληνικό κοινοβούλιο. Η δική μας βουλή βρήκε τη δύναμη, και δεν ήταν εύκολο. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα βρει επίσης τη δύναμη να λάβει την απόφαση», είπε ο Ζάεφ, σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το AFP. «Προετοιμάσαμε το έδαφος και φυτέψαμε τον σπόρο. Όμως όλοι ξέρουν ότι αυτό είναι μόνο ένα βήμα προς τη συγκομιδή και τα αποτελέσματα», δήλωσε ακόμη, σύμφωνα με τα Σκοπιανά ΜΜΕ.

Παράλληλα ο κ. Ζάεφ τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξη τύπου «Είμαι πεπεισμένος ότι οι Έλληνες βουλευτές θα αναγνωρίσουν τον σπουδαίο ρόλο τους σε αυτή την ιστορική στιγμή. Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα επικυρώσει τη Συμφωνία και θα είναι η πρώτη χώρα που θα υπογράψει το πρωτόκολλο για την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ», είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, συμπληρώνοντας ότι μαζί με τους φίλους μας τους Έλληνες αφήνουμε πίσω την απομόνωση και τις παρεξηγήσεις, επισφραγίζοντας την ιστορική συμφωνία που θα φέρει ευημερία για ολόκληρη την περιοχή αλλά και για την οικονομία των δύο χωρών.

Η δήλωση αυτή, έγινε μετά την επικύρωση από το κοινοβούλιο της πΓΔΜ των απαιτούμενων συνταγματικών τροποποιήσεων, που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τη νότια γείτονα.

8 σχόλια:

  1. φιλοι να ειμαστε ρε Βουλγαρε Ζαεφ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ να μη σας κανουμε υπο την πιεση (ψευτουποσχεσεων;;;) Γερμανιας και ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τα λεει ο φιλος παρα πανω!!! Πεστε μας ρε τομαρια ποσα πηρατε και απο που τα πηρατε και κοφτεστε τοσο πολυ να τελειωνεται τη δουλεια!!! Τσιρακια του Σορου γιναται!! Αυτο ας το εχουν στα υποψιν κσι οι τοπικοι βουλευτες μας που δηλωσαν οτι θα ψυφησουν πανψυφη τη συμφωνια!!!! Α ρε τη μπουνιες θελετε!!! Αυτον τον τοπο που πουλατε και προδιδεται απ αυτον τον τοπο εκλεχτηκατε για να τον υπηρετησεται!!! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΗΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΩΝ!!! Δυστηχως για σας τομσρια!!! Βρωμοσκυλα ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήθελε να πεί, μ....κες φίλοι Έλληνες ψηφίστε τη συμφωνία των Πρεσπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο θλιβερό με την προδοσία είναι ότι ποτέ δεν προέρχεται από τους εχθρούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ σε εμάς,δίπλα μας, στο Βάλτο, πόσο αίμα χύθηκε από τα παιδιά των αντάρτικων σωμάτων απέναντι στις σφαγές και την τρομοκρατία των κομιτατζήδων; Πώς ξεπουλιέται και η Ημαθία και η Μακεδονία τώρα;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ( ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ) ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
    ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ... ΣΤΉΝΕΣΤΕ ΕΤΣΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους βριζετε αλλα δεν ανατρεχετε να δειτε τι ψηφιζατε ολα αυτα τα χρονια κατα κυριο λογο στην Ημαθια(και οχι μόνο βεβαια)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους ψηφιζαμε ολα αυτα τα χρονια για να κανουν αυτα που υποσχονταν. οι περισσοτεροι σχεδον παντα εκαναν και κανουν αλλα απο αυτα που λενε στα προγραμματα και στα μπαλκονια. παραδειγματα απειρα και απο ολους. στο σκοπιανο ομως ο κομπος φτανει στο χτενι!! ως εδω!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ