Quantcast

http://picasion.com/

Αυξημένη η... κίνηση λόγω χιονιά στην Ορθοπεδική του Νοσοκομείου Βέροιας

Δεκάδες κατάγματα λόγω πτώσεων στον πάγο
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας τις τελευταίες ημέρες, με δεκάδες συμπολίτες μας να φτάνουν εκεί με στραμπούληγμα, διάστρεμμα και στη χειρότερη κάταγμα ποδιών, γοφών και χεριών. Ο
μεγάλος αριθμός των ορθοπεδικών περιστατικών οφείλεται σε πτώσεις λόγω του συσσωρευμένου χιονιού στους δρόμους και τα πεζοδρόμια και του παρατεταμένου παγετού των προηγούμενων ημερών που τα μετέτρεψαν σε παγοδρόμια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr στην Ορθοπεδική του Νοσοκομείου Βέροιας, παρατηρήθηκε ραγδαία αύξηση στα περιστατικά που έφτασαν με κατάγματα. Ενδεικτικό είναι ότι, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να χιονίζει, περιθάλπει περισσότερα από 8 περιστατικά ημερησίως, αριθμός που κατά πολύ μεγαλύτερος από τον μέσο όρο. 

Για να αποφύγετε λοιπόν να βρεθείτε στο Νοσοκομείο... από πέσιμο, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν περπατάτε στα πεζοδρόμια, στο δρόμο ή ανεβοκατεβαίνετε σκάλες. Να είστε συγκεντρωμένοι, να βαδίζετε αργά και προσεκτικά, γιατί ακόμα και τώρα που τα χιόνια αρχίζουν να λιώνουν, ο κίνδυνος παραμονεύει! 

2 σχόλια:

  1. Απλά να απαρνηθείτε για λίγο μόνο,τον πραγματικό σας εαυτό,
    Δηλαδή να μην φέρεστε σαν ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα οι ηλικιωμενοι , με τετοια καιρο θυμηθηκαν να βγουνε εξω !!! τι να πω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ