Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νύχτα - θρίλερ για ζευγάρι ηλικιωμένων και τον γιο τους στην Αγκαθιά Ημαθίας

Δύο άτομα με καλυμμένα πρόσωπα απείλησαν την οικογένεια με σωματική βία, σύμφωνα με το veriotis.gr
Εφιαλτική νύχτα έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης 15/1 ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ο γιος τους στα χέρια δύο αδίστακτων ληστών. Τα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά

τους, εισέβαλαν στη μονοκατοικία στην Αγκαθιά Ημαθίας, όπου διαμένουν ο 72χρονος με την 70χρονη σύζυγό του και τον 45χρονο γιο και με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον γιο, ενώ στη συνέχεια και το ηλικιωμένο ζευγάρι, ζητώντας τους να τους δώσουν χρήματα. Τα τρία άτομα αιφνιδιάστηκαν, αφού πιάστηκαν στον ύπνο, ωστόσο οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν 50 ευρώ και μία κάρτα αυτόματης ανάληψης μετρητών. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της μονοκατοικίας λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι κλέφτες να είχαν πληροφορίες για την οικογένεια, ενώ είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που ανάλογο περιστατικό σημειώνεται στην περιοχή της Ημαθίας και της Κεντρικής Μακεδονίας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ