Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεσσαλονίκη: 14χρονος μαθητής γλίστρησε και έσπασε το πόδι του

«Θα κινηθώ νομικά» λέει ο πατέρας
Ένας 14χρονος μαθητής γλίστρησε στην σχολική αυλή -λόγω του πάγου από την κακοκαιρία- και έσπασε το πόδι του στη διάρκεια διαλείμματος. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου και εισήχθη για να χειρουργηθεί. «Έστειλα το παιδί μου στο σχολείο και το βρήκα στο νοσοκομείο», δήλωσε στο thestival.gr ο πατέρας του άτυχου μαθητή και πρόσθεσε: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων ευθύνονται για αυτό που συνέβη στο γιο μου. Δεν είναι δυνατόν να στέλνουμε τα παιδιά μας για να μορφωθούν και να καταλήγουν στο χειρουργείο».

«Δεν μπορούμε να κρατήσουμε 500 παιδιά μέσα στις τάξεις»

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου, Σωτήρης Νικολαΐδης, δηλώνει ότι ακολούθησε όλα όσα προβλέπονται σε περιπτώσεις κακοκαιρίας. «Ο δήμος έπρεπε να κρατήσει τα σχολεία κλειστά. Από τη στιγμή που τα άνοιξε κάναμε ότι έπρεπε για να προστατεύσουμε τα παιδιά. Είπαμε στους μαθητές να μη βγούνε στην αυλή στα διαλείμματα. Δεν μπορείς, όμως, να κρατήσεις 500 μαθητές στις αίθουσες. Κάποιοι δεν μας άκουσαν και βγήκαν έξω. Ο δήμος είχε ρίξει αλάτι στα σκαλιά όμως υπήρχαν σημεία στην αυλή που είχαν πάγο. Όταν έγινε το κακό ενημέρωσα τους γονείς και έστειλα μια καθηγήτρια μαζί με τον μαθητή για να τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο. Λυπάμαι γι’ αυτό που συνέβη, όμως, θα μπορούσε να συμβεί και περιμετρικά του σχολείου λόγω του πάγου που υπήρχε στο πεζοδρόμιο», είπε.

5 σχόλια:

  1. σιγά ρε παιδιά μην τρελαθούμε. Αν έσπανε το πόδι του έξω στην αλάνα ή στην αυλή του σπιτιού του τι θα έλεγε; Κρατιούνται τα παιδιά σήμερα ; Εδώ δεν μπορούν οι γονείς να τα κρατήσουν θα τα κρατήσουμε εμείς; τι να τα κάνουμε να τα δέσουμε; Να ζητάμε ευθύνες αλλά να στέκουν λογικά αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι εσείς που κατηγορείτε δάσκαλους και καθηγητές όταν κλείνουν τα σχολεία λόγω καιρικών συνθηκών καταλάβατε τώρα γιατί; Γιατί θα βρουν τον μπελά τους αν παραμείνουν ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΛΒΑΔΩΝ ,ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΥΝΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΡΑΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ 5- 10 ΕΚ.ΧΙΟΝΟΥ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΉΣΑΜΕ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1960-70 ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;; ΤΟΣΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν τον μαλωνε η τον εβαζε τιμωρία που βγήκε στην αυλή μετα ο γονέας θα εκανε μήνυση στην δευτεροβάθμια ..κ ισως καποιος να εχανε την θεση του.. γτ δεν τα λεμε οπως εχουν τα πράγματα; γτ τα παιδια καλως η κακως εχουν αποθρασυνθεί πολύ..
    Δηλ δεν ξερουμε απο που να το πιάσουμε .
    Τράβα λοιπον κυριε διευθυντη κ εσυ μια μήνυση στον γονεα για εκφοβισμό κ διωξε κ το παιδι σε αλλο σχολειο γτ δεν άκουσε τους κανόνες .. κ απαιτησε ψυχιατρικη εξεταση του παιδιού. Ισως εχει καποιο προβλημα που δεν υπακουει τους κανονισμούς κ χρειαζεται να παει σε καταλληλο σχολειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι;;;; αν το μαλωνε;;;;;;;;;; να το εβαζε τιμωρια μεσα στην αιθουσα;;;;;το παιδι μου ρε θα μαλωνε;;;;;;!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ