Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Συλλαλητήριο την Τρίτη 22/1 στη Βέροια

Πάρθηκε η απόφαση
Συλλαλητήριο Τρίτη 22/1 στις 12:00 στο Δημαρχείο Βέροιας με παράλληλο καθολικό κλείσιμο καταστημάτων και κλείσιμο υπηρεσιών (με τη σύσταση ομάδων π.χ. 10 ατόμων σε κάθε υπηρεσία για το κλείσιμο) αλλά και κλείσιμο των τραπεζών, αποφάσισε η συνέλευση των πολιτιστικών

συλλόγων της Ημαθίας που έγινε σήμερα Κυριακή 13/01 το απόγευμα για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Επίσης αποφασίστηκε να αποσταλούν επιστολές στα γραφεία των βουλευτών αλλά και να γίνουν επισκέψεις επί τόπου. Δεδομένη είναι και η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις το επιβάλλουν.

17 σχόλια:

  1. Για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ψυχή τε και σώματι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Μακεδονία μας δεν θα την πειράξει κάνεις. Όλα τα μαγαζιά πρέπει να είναι κλειστά... Όλα Τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.Μια μεγάλη συγκεντρωση στη Θεσσαλονίκη στέλνει μήνυμα ,10 μικρές συγκεντρώσεις σε 10 επαρχιακές πόλεις ρίχνουν νερό στον μύλο του δοσυλογισμου.Θανειστε υπεύθυνοι της αποτυχίας του σκοπού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  4. Ας βγούμε στο δρόμο επιτέλους έστω μια φορά για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ρε γαμώτο. Οι Γάλλοι βγαίνουν κάθε βδομάδα, θα είναι μεγάλη ξεφτίλα να μην συμμετέχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βγήκες σε κανένα συλλαλητήριο ??Γιατί ? Δεν έχουμε χάσει κανένα !!

      Διαγραφή
  5. Επιτελους υπαρχει ελπιδα.τη σκυταλη θα πρεπει να παρουν οι αγροτες με τη συμπαρασταση ολων μας με τη δημιουργια μπλοκων στους δρομους που οδηγουν στους κλεφτες της ιστοριας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάρουν μέρος και οι μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Τα παιδιά θα τα βρούνε μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιά φορά ας βγούμε όλοι να δείξουμε ότι δεν είμαστε άβουλα όντα. Οι παππούδες μας έδωσαν αγώνες για την Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα ολα αυτα αλλα με πιο δικαίωμα θα κλεισουν 10 ατομα, τα μαγαζια της τραπεζες κτλ.?? Δλδ θα πανε στο μαγαζι κ τι θα πουνε κλειστο γτ ετσι γουσταρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάγκες...''Πολύ αργά για δάκρυα..''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - ΤΑ ΤΑΧΙ - ΚΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΙΚΗ
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ............ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να κλείσουν οι τράπεζες και οί δημόσιες υπηρεσίες όλες και όχι για μία μέρα μόνο αλλά συνέχεια!!Επίσης οί βουλευτές της Ημαθίας να εξαφανιστούν από την βεροια για πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανοικτά μόνο το Zara, το H&M, το Lind και το Orchestra. Αυτοί άλλωστε θέλουν μόνο τα λεφτά μας. Το θέμα δε τους αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φωνάξτε ρε σε κάνα διάλειμμα για την βενζίνη και το πετρέλαιο που έφτασε στα ουράνια και για καμιά φουκαριαρα πωλήτρια που παίρνει 300 ευρώ και το αφεντικό της απλώνει τα ξερά του......Υπομονή σε λίγο ξεκινούν τα αληθινά συλλαλητήρια αλλά Γαλλία,γιατί έτσι πως πάμε ένα καρβέλι ψωμί θα φτάσει να πωλείται όπως το χαβιάρι.Ζητω η Μακεδονία μας λοιπόν αλλα ..........δεν ξεχνώ την καταραμένη φτώχεια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!

      ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (;;;;) ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ;;;; ΣΥΝΟΡΩΝ;;;; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.....

      ΑΡΑ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ( ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ) ΦΤΩΧΟΣ ΕΖΗΣΕ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ( ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ). ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

      ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς αγαπητέ μου τώρα φτωχός δεν μπορεί να ζήσει.Η μετανάστευση χτυπάει κόκκινο και αυτήν την φορά δεν θα έχει επιστροφή.Χορτατος λαός είναι και δυνατός άλλωστε στα καλά τα χρόνια το θέμα θα λυνόταν με το Σλαβομακεδονια,αλλά οι φίλοι μας οι πολιτικοί το άφησαν για να χτίζουν καριέρες και να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι.Ολα για την μαρμιτα γινονται αγαπητέ δυστυχώς........Ζητώ η Μακεδονία μας λοιπόν αλλα τρέχω και για την καταραμένη φτώχεια μου!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ