Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Κλειστά την Τρίτη τα Σχολεία του δήμου Βέροιας

Παρατεταμένες διακοπές Χριστουγέννων φαίνεται πως θα κάνουν οι μαθητές φέτος στη Βέροια, καθώς λόγω της κακοκαιρίας, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε πριν από λίγο ο Δήμαρχος, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και του παγετού
που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βέροιας και για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των καθηγητών, τα μαθήματα, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, δε θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Βέροιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) .

12 σχόλια:

  1. Τι ωραια... Μακαρι να κανουμε διακοπες οπως 2 χρονια πριν, συν μια βδομαδα ξεκουρασης-διαβασματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο... ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

      Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα τι συμφορά είναι αυτή που μας βρήκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΚΟΣ :( ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ FORNITE:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλειστά όχι λόγω χιονού αλλά λόγω προεκλογικής περιόδου Δημοτικών Εκλογών. Λαϊκισμός. Χώρια τα λεφτά που γλυτώνει ο Δήμος για πετρέλαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.
      ΠΡΙΝ 40 -50 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;; ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ( ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ) ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

      Διαγραφή
  7. ΑΝ ΜΕΊΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΆ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΩ ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗ ΜΈΧΡΙ τέλος του μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρωστάμε πολλα στον... Τηλέμαχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ