Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Κλειστά και την Τετάρτη τα Σχολεία στον δήμο Βέροιας

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία του δήμου Βέροιας. Όπως αποφασίστηκε πριν από λίγο από το δήμο Βέροιας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και του παρατεταμένου παγετού που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, τα μαθήματα δε θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις
Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Βέροιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια). 

14 σχόλια:

  1. Ανοιξτε τα για να μην παιζουν fortnite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεταρτη 9 ιανουαριου 2018? Νομιζω εινακ λιγο αργα να το ποσταρετε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιμω να παιζει fortnite παρα να το στειλω σχολειο μεσα στην παγωνια!

      Διαγραφή
  3. Δεκαπέντε μέρες έπαιζαν fortnite, για σήμερα και αύριο που κάνει παγωνιά σας πείραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην το περνάτε


    Να μην το παίρνατε το παιχνίδι να μην παίζει ας μείνουν στη ζεστασιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ( ΚΑΥΣΩΝΕΣ- ΠΑΓΕΤΟΙ - ΧΙΟΝΙΑ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΄΄ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ΄΄. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ Ή ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΡΙΣΚΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ. ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το εκχιονιστικό μηχάνημα της φωτογραφίας θα μπορούσε για παράδειγμα να πάει σε όλα τα σχολεία και να καθαρίσει τις αυλές. Θα μπορούσε να πάει σε όλα τα σχολεία; ΟΧΙ! Στο γυμνάσιο και λύκειο στα Γιοτζαλίκια δε μπαίνει ΚΑΝΕΝΑ όχημα! Ούτε πυροσβεστικό, ούτε ασθενοφόρο, ούτε εκχιονιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα φροντιστήρια όμως λειτουργούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι προφανώς και λειτουργούν αν θες μην στέλνεις το παιδί σου επιλογή σου είναι και το φροντιστήριο είναι για μια μισή ώρα ασταμάτητα Το σχολείο έχει 6 διαλείμματα αν μπορείς να προσέξεις εσύ 600 παιδιά γαι 6 10λεπτα διαλείμματα μπράβο

      Διαγραφή
  8. στο 9ο Δημοτικό σχολείο είδαμε τους δασκάλους να καθαρίζουν τα χιόνια την Τρίτη 8 Ιανουαρίου το πρωί, μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ