Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγήκαν οι αποφάσεις για τα Σχολεία Νάουσας και Αλεξάνδρειας - Εν αναμονή για τη Βέροια

Μάθημα στη Νάουσα - Χιονοπόλεμο στην Αλεξάνδρεια
Διακοπές Χριστουγέννων τέλος και επίσημα για τους μαθητές της Νάουσας, αφού σύμφωνα και με τη χθεσινή ανακοίνωση του δήμου, τα σχολεία θα παρέμεναν κλειστά μόνο την Τρίτη 8/1. Την Τετάρτη 9/1, οι μαθητές όλων
των βαθμίδων εκπαίδευσης του δήμου Νάουσας, θα προσέλθουν στις τάξεις τους, καθώς τα σχολεία θα είναι ανοιχτά και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά. 

Αντιθέτως, στο δήμο Αλεξάνδρειας οι μαθητές κερδίζουν άλλη μια μέρα διακοπών, αφού σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, την Τετάρτη 9/1 τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, για λόγους ασφαλείας, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

2 σχόλια:

  1. Σωστή απόφαση! Πρυτάνευσε η σύνεση και η λογική...Τώρα πρέπει για την Πέμπτη αρχικά και την Παρασκευή στη συνέχεια να πατήσουμε κάπου για να έχει συνέχεια και το θέμα...Κοινώς να παραμείνουν κλειστά..Ίδωμεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ