Quantcast

http://picasion.com/

Κλειστά την Τρίτη τα Σχολεία σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Νέα ανακοίνωση από το δήμο Νάουσας
Τις αποφάσεις τους για την αυριανή λειτουργία των Σχολείων των δήμων τους, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, έλαβαν οι Δήμαρχοι των τριών δήμων της Ημαθίας, Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Όπως σας
ενημερώσαμε νωρίτερα, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του δήμου Βέροιας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, λόγω παγετού. Το ίδιο ισχύει και για τον δήμο Αλεξάνδρειας, όπου όλα τα σχολεία τα παραμείνουν κλειστά.

Στο δήμο Νάουσας, ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί τα σχολεία να λειτουργήσουν κανονικά αλλά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν το πρωί, το κουδούνι να χτυπήσει μια ώρα αργότερα, δηλαδή στις 09:15, εν τέλει η απόφαση άλλαξε και τα σχολεία θα παραμείνουν αύριο κλειστά. 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Νάουσας:
«Λόγω δυσκολιών που διαπιστώθηκαν στη δρομολόγηση σε νέες ώρες των αστικών και υπεραστικών γραμμών  - ως συνέπεια της αλλαγής της ώρας έναρξης των σχολείων από 8.15 σε 9.15 - που εκτελούν τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών μας μεταξύ των κοινοτήτων, αλλά και από τις κοινότητες στα σχολεία της πόλης της Νάουσας, ενημερώνουμε πως τα σχολεία μόνο για αύριο θα παραμείνουν κλειστά σε όλο τον Δήμο για να μην στερηθούν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους μεγάλο μέρος των μαθητών από τις κοινότητες μας. Όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου».

14 σχόλια:

  1. Εμεις στα χρονια μας δεν ξεραμε τη θα πει κλειστα σχολεια λογω χιονια!! Με ενα μετρο χιονι πηγεναμε και ημασταν και μες τη τρελη χαρα!!! Ας μας πουνε αυτες οι κοπριες οι δασκαλοι και οι καθηγητες απο ποτε της 7 του μηνος εγινε αργια και δεν ανοιγουν τα σχολεια???? Πολες μοδες δεν εχετε βγαλει ρε παλικαρια απο τη τεμπελια σας κοπριες τζαμπα λεφτα περνεται και αυτο αποδεικνηεται το οτι τη δουλεια σας κανετε!!! Αυτο φενεται απο τη υπαρξει φροντηστηριων που μονο η ελλαδα σε ολη την ευρωπη εχει!!! Στη βουλγαρια που τους κοιταμε υποτημητικα ουτε αυτοι εχουν!!! Παλιοτεμπελιδες βολεμενοι και γλωσα παπουτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΔΑΗΣ!

      Διαγραφή
    2. Απο αυτα που γραφεις και με την ορθογραφια σου καταλαβαμε ποσα .γραμματα εμαθες ! ! !
      Οσο για την λογικη σου για την δουλεια των ανθρωπων που ουτε καν ξερεις τις ιδιαιτεροτητες αυτης της δουλειας ασε να τις κρινουν ανθρωποι με Νου και Λογικη ! ! !
      Για σκεπτικο σαν το δικο σου , ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ο Ηλιος Φουκαρα

      Διαγραφή
    3. Όντως,φουκαράς είναι ο άνθρωπος,
      Γιατί σας πληρώνει να κάθεστε 15 Πάσχα,15 μέρες Χριστούγεννα,3 μήνες το καλοκαίρι,να δουλεύετε το πολύ 20 ώρες την εβδομάδα ο πρωτοδιοριζόμενος.
      Όντως φουκαράς.
      Καλά του είπες.

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ
      ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΥΦΗ ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ( ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ )ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.
      ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ-ΑΝΗΘΙΚΕΣ. ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΘΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ . ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ -ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΔΙΑΛΕΞΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ) ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΈΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΆ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΆ .
      ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ (ΑΡΓΙΕΣ- ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΕΟΡΤΕΣ ΚΤΛ) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.
      ΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ( ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ) ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. ΕΣΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ε;;;

      Διαγραφή
    5. προς τον Ανώνυμος 7 Ιανουαρίου 2019 - 6:42 μ.μ.

      Για πες μας μια χώρα του πλανήτη που δε συμβαίνει αυτό φίλε μας;;; Τώρα ξαφνικά το είδες αυτό εσύ;;; Τότε να μην πληρώνουμε και τους στρατιωτικούς όταν δεν έχουμε πόλεμο και τους πυροσβέστες όταν δεν έχει φωτιά και πάει λέγοντας. Βάλε το μυαλό σου να πάρει μπρος ρε ΦΟΥΚΑΡΑ!! Ε ΦΟΥΚΑΡΑ!! Καλά σας λέει ο άλλος.

      Αλλά έτσι γίνεται όταν έρχεται το κακό ( χρεοκοπία, πόλεμος, ανεργία, φτώχεια, πείνα κτλ) ο ένας τρώει τον άλλο.
      Δεν παίρνουμε όλοι μαζί φόρα να βαράμε τα ξερά μας τα κεφάλια που αφήσαμε όλους αυτούς να μας φέρουν στο χάλι που μας φέρανε και στο τέλος να τους κυνηγήσουμε με τα παλούκια!!

      Διαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος Νάουσας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πως είναι δυνατόν τα σχολεία του καμπου να μην είναι σε θέση να λειτουργήσουν ενώ στον πιο ορεινό δήμο του νομού να μπορούν; Τους καθηγητές που μετακινούνται από μακρυά τους σκέφτονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ το πρώτο σχόλιο να σβηστεί ως προσβλητικό και υβριστικό. Τα σχολεία δεν τα κλείνουν οι εκπαιδευτικοί αλλά ο εκάστοτε Δήμος. Όσο για την αργία στις 7 Ιανουαρίου, υπεύθυνο είναι το Υπουργείο Παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος διαφωνει με το πρωτο σχολιο ειναι τερμα τεμπελαρος,ουστ απο εδω! λελεδες με αυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος άσχετος - φουκαράς και ζηλόφθονος που θέλει να έχει απόλυτη άποψη για όλα.

      Διαγραφή
    2. ωπα ρε σχετικε ουστ απο εδω παλιο χανουμι να φυγεις απο την πολη

      Διαγραφή
    3. οκ ρε τεραστιε!! αφου κανεις κουμαντο και στο ποιος θα μεινει στη πολη θα εισαι πολυ μεγαλος!!

      Διαγραφή
  5. Tipote nios όνομα και πράγμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ