Quantcast

http://picasion.com/

Οι προσφορές του «Ψιψίκα-Τετιβανίδη» θα σας κάνουν να...παγώσετε! Όλα τα σχέδια ψημένα ή ωμά!

- Κεφαλόπουλα 2,99
- Τσιπουράκια θαλασσινά 3,99
- Λούτσοι 3,99

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται... Τα χιόνια και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον «Ψιψίκα - Τρτιβανίδη», που έφερε στους πάγκους του ολόφρεσκες
ψαριές, όπως πάντα στις καλύτερες τιμές! Δευτέρα σήμερα και το κατάστημα στη Μ. Αλεξάνδρου 28 θα είναι όλη μέρα ανοιχτά! Ειδικά για σήμερα θα βρείτε κεφαλόπουλα με 2,99€ το κιλό, τσιπουράκια θαλασσινά με 3,99€ το κιλό και ολόφρεσκους λούτσους για αυτούς που γνωρίζουν μόνο μ ε 3,99€ το κιλό!

Όλα τα σχέδια και ψημένα, με συνέπεια και ζεστά στην ώρα που δηλώνει ο πελάτης!
Επιλέξτε αυτά που θέλετε και αφήστε τον «Ψιψίκα-Τερτιβανίδη» να αναλάβει τα υπόλοιπα. Καθάρισμα και ψήσιμο, για απόλαυση του πιο νόστιμου και φρέσκου ψαριού άκοπα και άοσμα! Και αν θέλουμε, η παραγγελία μας έρχεται και στο σπίτι! Ζεστά και ψημένα επαγγελματικά!

Ελάτε στο ιχθυοπωλείο του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 18 (τηλ. 2331064261) και προμηθευτείτε τα πιο φρέσκα ψάρια στις πιο χαμηλές τιμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ