Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιπελίδης: «Η νίκη να μας δώσει έναυσμα και όχι έπαρση»

Τη νίκη της ομάδας του με 20-22 επί της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Handball Premier, σχολίασε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Ευθύμης Πιπελίδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Όπως ανέφερε, «Ήρθαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι. Είχαμε
μεγάλο σεβασμό για τη ΧΑΝΘ. Όταν κλείσαμε το πρώτο μέρος με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, είπα στα παιδιά ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα και ότι η ΧΑΝΘ θα αντιδράσει. Μας ισοφάρισαν, πέρασαν μπροστά και πιστεύω ότι πέρα από την προσπάθεια των γηπεδούχων μέτρησε και ο… ίλιγγος που μας έπιασε από το προβάδισμα που είχαμε πάρει. Στα τελευταία λεπτά ισορροπήσαμε, δείξαμε ότι ήμασταν καλογυμνασμένοι και έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα. Μπήκαμε με νίκη στο 2019 και μπροστά μας έχουμε έναν Γολγοθά. Αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαροί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η νίκη πρέπει να μας δώσει μόνο έναυσμα και όχι έπαρση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», είπε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας.

Αναφέρθηκε και στον αθλητή της ΧΑΝΘ, Σταύρο Ρεμπελάκο, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού: «Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Σταύρο. Ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρή η ζημιά που έπαθε. Είναι ένα παιδί που ανδρώθηκε στο Φίλιππο, προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και είναι εξαιρετικός χαρακτήρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ