Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άγνωστοι αφαίρεσαν τις πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης από την πλατεία του Σελίου

Την απομάκρυνση πινακίδων απαγόρευσης στάθμευσης, κώνων αλλά και λοιπής προειδοποιητικής και προστατευτικής σήμανσης, που υπήρχε στην κεντρική πλατεία του Σελίου, καταγγέλλουν κάτοικοι του γραφικού χωριού. Όπως αναφέρουν στην καταγγελία που έκαναν μέσω των social media, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, άγνωστοι αφαίρεσαν από την πλατεία την πινακίδα με το απαγορευτικό στάθμευσης, καθώς και 5 κώνους που είχαν τοποθετηθεί παράλληλα με τα κολωνάκια, προκειμένου να αποτρέπουν τη στάθμευση των οχημάτων επάνω και περιμετρικά της πλατείας.

Επίσης, οι άγνωστοι αφαίρεσαν και 6 σωλήνες ύψους 1,80μ, με λευκό και κόκκινο περιτύλιγμα, που είχαν προσδεθεί, ως επέκταση ύψους, στα κολονάκια της πλατείας, προκειμένου να προειδοποιούν για την ύπαρξή τους τους οδηγούς των εκχιονιστικών μηχανημάτων σε περίπτωση μεγάλης συσσώρευσης χιονιού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κεντρική πλατεία του ορεινού γραφικού χωριού της Βέροιας βρίσκεται στο προσκήνιο, αφού η χρήση της από τους επισκέπτες ως πάρκινγκ και οι προσπάθειες των κατοίκων να την «καθαρίσουν» από τα οχήματα, με τη χρήση κολωνακίων και τη δημιουργία πάρκινγκ στα 50 μέτρα, σε κάποιους δεν άρεσε εξ αρχής. 

Εκεί αποδίδουν οι κάτοικοι την αφαίρεση των παραπάνω από την πλατεία, λέγοντας χαρακτηριστικά στην αναφορά τους πως «Φαίνεται ότι η νόμιμα οριοθετημένη με κολονάκια και απαγορευτικά στάθμευσης πλατεία, δεν αρέσει σε κάποιους... Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει τους αρμόδιους».







5 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σελιου έχει ενημερωθεί γι'αυτό; Αλλά πώς να ενημερωθεί αφού είναι ανύπαρκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ολο θεμα ξεκιναει γιατι καποιοι θεωρουν εδω και δεκαετιες το χωριο ως τσιφλικι τους.....εχουν συνηθισει να λειτουργουν χωρις ελεγχο μολις πεσει το σκοταδι στο Σελι....να μετατρεπουν την κοινοχρηστη οριοθετημενη και με πινακιδες κεντρικη πλατεια σε ιδιωτικο παρανομο παρκινγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέφτω από τα σύννεφα...
    Γίνονται όλα αυτά που ακούγονται στο Σελι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ