Κόψτε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σας στον ανανεωμένο χώρο του «Papagallo»

Τηλ. 2331066444 - 6981050388 (what's up)
Το 2019 μπήκε και το εστιατόριο «Pappagallo» εύχεται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και μια καλή χρονιά με υγεία. Και επειδή η έλευση της νέας χρονιάς απαιτεί και το έθιμο της κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το «Pappagallo» διαθέτει τον ανανεωμένο του χώρο, για διοργάνωση κοπής πίτας συλλόγων, υπηρεσιών, επιχειρήσεων κ.α., με εκλεκτές επιλογές από την ελληνική και ιταλική κουζίνα, με την ποιότητα που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια προσφέρει στη Βέροια.

Και φυσικά, μην ξεχνάτε τα 5 εκπληκτικά πακέτα προσφορών, που με ένα τηλέφωνο στο 2331066444, έρχονται σε λίγη ώρα σπίτι σας!

Ιταλική και Ελληνική κουζίνα παντρεύονται ιδανικά στο «Papagallo», σε έναν όμορφο και άνετο χώρο, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης!

Papaggallo
Ανοίξεως 104, ΒέροιαΧρόνια πολλά με σούπερ προσφορές μας επιφύλασσε για τη νέα χρονιά το εστιατόριο «Pappagallo». Η διεύθυνση του μαγαζιού, θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την προτίμησή του
συνεχίζει τις εκπληκτικές προσφορές του που έχουν κάνει πάταγο! Μ' ένα απλό τηλέφωνο, μπορείτε να απολαύσετε τις ολόφρεσκες πίτσες της αρεσκείας σας και όλα αυτά μέσα σε λίγη ώρα στην πόρτα σας. Πλούσια γκάμα από επιλογές και τιμές που δεν υπάρχουν.


Πιο συγκεκριμένα, 3 πίτσες προσφέρονται μόνο 16 ευρώ, 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ + 1 σαλάτα του ΣΕΦ ή μεγάλη COCA COLA 12 ευρώ, 2 καρμπονάρες + μεγάλη COCA COLA 10 ευρώ!
Απολαύστε την κορυφαία ποιότητα, με τη μοναδική ζύμη και τα πιο νόστιμα υλικά! Γιατί στο «Pappagallo» η ποιότητα είναι αυτή που ξεχωρίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ