Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνοπλη η Βέροια στα Γιαννιτσά - Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Βέροια, μετά από έναν περίπου μήνα απραξίας λόγω των εορτών αλλά και της κακοκαιρίας. Η «Βασίλισσα του βορρά» αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη στις 15:00 τον ΑΣ Γιαννιτσά στο γήπεδο της γειτονικής πόλης, το οποίο να σημειωθεί ότι καθαρίστηκε σήμερα από τα χιόνια, όμως ο αγωνιστικός χώρος του βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Όπως ανακοίνωσαν οι γηπεδούχοι:
«Η διοίκηση της ομάδας μας καταβάλλει προσπάθεια να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Γιαννιτσών για να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Βέροια.
Ήδη έχει απομακρυνθεί ο μεγαλύτερος όγκος χιονιού που είχε σκεπάσει το γήπεδο και με σύμμαχο τον καιρό θα στεγνώσει και αύριο θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τις προσπάθειες των δύο ομάδων».

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό, το έργο των ποδοσφαιριστών θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο και ιδιαίτερα αυτών της Βέροιας, που θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να πλησιάσουν στον ένα βαθμό τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου.

Αγωνιστικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Λεφίδης, Ζούρκος, Μελικιώτης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Παπουτσίδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Ιωάννου.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τσέτσιλας του συνδέσμου Γρεβενών, με βοηθούς τους συντοπίτες του Φαλτάκα και Δρουδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ