Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλήθος κόσμου στην πανήγυρη του Αγίου Αντωνίου

Με μεγαλοπρέπεια και με παρουσία πλήθους πιστών, γιορτάστηκε σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου η μνήμη του Αγίου Αντωνίου, Πολιούχου της Βέροιας. Το πρωί τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου
Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, ενώ συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.
Ακολούθησε η λιτανεία των ιερών λειψάνων του Αγίου και της εικόνας της Παναγίας «Γραμμουστιανής» από τη Μητρόπολη της Καστοριάς, στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, που ακολούθησαν οι θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές του τόπου, καθώς και πλήθος πιστών. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ