Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλειστή για φορτηγά η Εγνατία - Δεκάδες νταλίκες παραμένουν στον κόμβο της Βέροιας

Πώς γίνεται η κυκλοφορία στην Εγνατία - Πού χρειάζονται αλυσίδες 
Μεγάλα είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την έντονη και συνεχιζόμενη χιονόπτωση, στο αστικό, επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Ημαθίας. Η κατάσταση του δικτύου στην πόλη της Βέροιας γίνεται με τεράστιες
δυσκολίες και η κίνηση είναι περιορισμένη. Πριν από 2 ώρες περίπου, η Τροχαία Βέροιας προχώρησε σε προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων, από τον κόμβο Βέροιας μέχρι και τον κόμβο Πολυμύλου, με αποτέλεσμα δεκάδες να είναι οι νταλίκες που έμειναν ακινητοποιημένες, μέχρι νεωτέρας, στην άκρη, κατά μήκος του δρόμου, από τα φανάρια της Πιερίων μέχρι και τις Βαρβάρες.
Όπως μας ενημέρωσε η Τροχαία, η διακοπή της κυκλοφορίας για τα βαρέα οχήματα έγινε τόσο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μην «διπλώσουν» νταλίκες δημιουργώντας προβλήματα και ατυχήματα, όσο και για τη διευκόλυνση της κίνησης των εκχιονιστικών μηχανημάτων στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε από την Τροχαία, η κυκλοφορία των ΙΧ στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο του Πολυμύλου διεξάγεται ΜΟΝΟ με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης διεξάγεται κανονικά, χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Δείτε φωτογραφίες από τον κόμβο Βέροιας:






1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ