Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η 22χρονη Μαρία από τα Παλατίτσια συγκίνησε τους Σεφ και πήρε την ποδιά του «Master Chef»!

«Έχω φάει πολύ ρατσισμό στην κουζίνα»
Την τιμητική της έχει για μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν η Ημαθία και συγκεκριμένα τα Παλατίτσια Βέροιας. Μετά τη συμμετοχή του Μάριου Ακριβόπουλου στο Nomads, που τον Οκτώβριο ταξίδεψε μέχρι τη μακρινή Μαδαγασκάρη και κατάφερε
να παραμείνει για περίπου ένα μήνα στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, στην πρεμιέρα του «Master Chef 3», γνωρίσαμε μια συγχωριανή του, την Μαρία Τσαπράνη. 
Η κάμερα του «Master Chef 3» ταξίδεψε μέχρι τα Παλατίτσια, όπου συνάντησε την 22χρονη Μαρία και κατέγραψε στιγμές από την καθημερινότητά της στη φάρμα με τα πρόβατα που διατηρεί ο πατέρας της. Ειδική αναφορά έκανε και στη γιαγιά της, από την οποία «κόλλησε» το μικρόβιο της μαγειρικής, ενώ οι συνταγές της την ακολουθούν ακόμα. Μάλιστα, η συνταγή της γιαγιάς της για τον πουρέ μελιτζάνας, ήταν αυτή που της χάρισε την ποδιά του «Master Chef 3», περνώντας στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.
Η Μαρία βρέθηκε μπροστά στους κριτές, τους κορυφαίους σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τους μαγείρεψε αρνάκι με πουρέ μελιτζάνας και σάλτσα από θυμάρι. Όλοι οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με το πιάτο της, ενώ ο αγαπημένος της κριτής, ο Πάνος Ιωαννίδης βούρκωσε επειδή όπως είπε, ο πουρές μελιτζάνας που είχε φτιάξει του θύμισε εκείνον που του έφτιαχνε η δική του γιαγιά.
«Δήλωσα συμμετοχή στο MasterChef για μένα. Ο δεύτερος λόγος είναι για να περάσω ένα μήνυμα στον γυναικείο πληθυσμό ότι δεν πρέπει ποτέ να νιώθουμε πιο αδύναμες από τους άντρες γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο πρώτος σεφ που δούλεψα μαζί του ήταν πολύ ρατσιστής, δεν ήθελε οι γυναίκες να μπαίνουν στη ζεστή κουζίνα. Και μόλις με έβλεπε μου έλεγε “φύγε από εδώ, οι γυναίκες δεν είναι για τη ζεστή κουζίνα. Από μικρή ήθελα να γίνω μαγείρισσα και με βοήθησε η γιαγιά μου σε αυτό. Ήταν η μόνη που ήθελε να ακολουθήσω το όνειρό μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν και τόσο πολύ να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Και τα αδέρφια μου δεν με έχουν στηρίξει και πολύ γενικά, οπότε θέλω να αποδείξω ότι μπορώ. Έχω φάει πολύ ρατσισμό στην κουζίνα επειδή είμαι γυναίκα. Ο σεφ που είχα τότε ήταν ρατσιστής, υποτιμούσε τις γυναίκες», είπε. Δείτε το βίντεο με την οντισιόν της Μαρίας Τσαπράνη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ