Quantcast

http://picasion.com/

Το κόμμα του Παύλου Κοντογιαννίδη έγινε πρωτοσέλιο σε Γερμανική εφημερίδα

Η εφημερίδα Weser Kurier της Βρέμης σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα το Σαββατοκύριακο παρουσιάζει το νέο πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο ηθοποιός Πάυλος Κοντογιαννίδης. Πρόκειται για το «Κίνημα Φτωχών Ελλάδας» (ΚΦΕ). Ο αρθρογράφος σχολιάζει: «Ένα κόμμα των φτωχών, που εκπροσωπεί τα
συμφέροντα των κοινωνικά αδύναμων; Αυτό θα ήταν κάτι πρωτοφανές και για την Ελλάδα. Η αναγνωρισιμότητα του νέου πολιτικού σχήματος είναι εξ' αρχής πολύ μεγάλη και αυτό οφείλεται και στον ιδρυτή του. (…) Είναι ηθοποιός αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός και μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλής. Το όνομά του: Παύλος Κοντογιαννίδης και κατάγεται από τη Βέροια. 

Η εφημερίδα της Βρέμης επισημαίνει ότι «το 2017, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, το ποσοστό των Ελλήνων που απειλούνται από τη φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό αυξήθηκε στο 35%. Πρόκειται για 3,7 εκατομμύρια ανθρώπους. Για τον Κοντογιαννίδη ένας λόγος παραπάνω να διαφημίζει το κόμμα του. Άλλωστε η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων. Τον Μάιο του 2019 διεξάγονται δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, παράλληλα με τις ευρωεκλογές. Το αργότερο τον Οκτώβριο γίνονται νέες εκλογές για τη Βουλή των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ