Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο στη Βέροια - Οργανώνεται και η κάθοδος στην Αθήνα

Ενημέρωση από την Οργανωτική Επιτροπή Ημαθίας
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιανουαρίου στον πολυχώρο της Ελιάς, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για τη Μακεδονία, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση και το συντονισμό του συλλαλητηρίου
στη Βέροια, καθώς και των κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Ημαθία ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Νωρίτερα, η 18μελής επιτροπή συνεδρίασε στον ίδιο χώρο, προκειμένου να λάβει αποφάσεις, τόσο για τη μετακίνηση του κόσμου από την Ημαθία στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 20/1, όσο και για την κινητοποίηση συλλόγων, φορέων και δημόσιων υπηρεσιών για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Βέροιας την Τρίτη 22/1 και ώρα 12:00 στην πλατεία Δημαρχείου.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αντώνης Καγκελίδης, γίνονται κινήσεις ώστε να ενημερωθούν και να προσκληθούν όλοι οι Σύλλογοι και οι Φορείς της Ημαθίας και να παραμείνουν κλειστά τόσο τα Δικαστήρια της Βέροιας όσο και οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες στην Ημαθία, προκειμένου το συλλαλητήριο της Βέροιας να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή δυναμική και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους τοπικούς βουλευτές. «Πιστεύουμε ότι όλοι θα ανταποκριθούν, για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στους βουλευτές της Ημαθίας, πως αν ψηφίσουν τη Συμφωνία, το "στίγμα" θα τους ακολουθεί για πάντα. Μήπως και την ύστατη στιγμή τους έρθει η φώτιση και δεν την ψηφίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Η Επιτροπή κινητοποιεί όλο το νομό, τόσο για το συλλαλητήριο της Βέροιας όσο και για αυτό της Αθήνας. Στόχος μας είναι να ενημερωθεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για τις κινητοποιήσεις ενάντια σε αυτή, μέχρι και ο τελευταίος κάτοικος του πιο απομακρυσμένου χωριού της Ημαθίας», ανέφερε η Δώρα Μπαλτατζίδου.

«Να μη μείνει κανένας στον καναπέ, μήπως και προλάβουμε το κακό», τόνισε ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Το συλλαλητήριο θα είναι ειρηνικό και η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Η μόνη λύση για ένα τόσο σοβαρό θέμα θα έπρεπε να είναι το δημοψήφισμα», ανέφερε ο Γιώργος Σοφιανίδης.

«Θα είναι ένα συλλαλητήριο χωρίς χρώματα και κόμματα. Να ακουστεί η φωνή  μας από Μακεδονία έως την Αθήνα», είπε ο Βασίλης Λυκοστράτης.

Λεωφορεία από Ημαθία για το συλλαλητήριο της Αθήνας - Που θα απευθύνεστε
Θα ναυλωθούν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από την Ημαθία στις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 20/1 με προορισμό την Αθήνα στις 11:00 το πρωί και το κόστος συμμετοχής κατά άτομο είναι 20€ (με την προοπτική να μειωθεί, έπειτα από χορηγίες που αναμένονται). 

Η Συντονιστική Επιτροπή έχει ορίσει 3 άτομα στα οποία θα μπορούν τόσο οι πολιτιστικοί σύλλογοι, τα σωματεία, οι οργανισμοί, οι φορείς και μεμονωμένοι πολίτες, να απευθυνθούν, προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο της Κυριακής. Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής είναι:

Μητρόπουλος Ευάγγελος: 6972254487
Παυλίδου Σοφία: 6982072984
Γεμενετζίδης Μιχάλης: 6932290641












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ