Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κίνηση ματ με Ταϊρη έκανε η Βέροια

Έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή απέκτησε η Βέροια και μάλιστα από τον άμεσο ανταγωνιστή της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, Άρη Παλαιοχωρίου! Πρόκειται για τον Λάμπρο Ταϊρη, τον 25χρονο πολυσύνθετο μεσοαμυντικό, που μπορεί να παίξει από αμυντικό χαφ έως
και στόπερ. Η «Βασίλισσα» έδειξε πόσο πολύ ήθελε τον ικανό ποδοσφαιριστή κάνοντας μια δυνατή πρόταση, που ήταν δύσκολο να απορρίψει η ομάδα της Χαλκιδικής. Οι δυο ομάδες ήταν σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες, με διαρκείς διαπραγματεύσεις και σήμερα οριστικοποιήθηκε το «deal» (απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση).
Ο Ταϊρης που κατάγεται από τα Σέρβια Κοζάνης, ήταν διακαής πόθος των «κυανέρυθρων εδώ και αρκετό καιρό. Στο παρελθόν ο δυναμικός μεσοαμυντικός αγωνίστηκε σε Στρατώνι και Δόξα Πενταλόφου (στη Γ' Εθνική), ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον Άρη Παλαιοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ