Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην «κατάψυξη» η Βέροια - Στους -21° η θερμοκρασία στο Σέλι

Σιβηρία γίναμε!
Μπορεί η Ημαθία να δέχθηκε την επέλαση του δεύτερου κύματος κακοκαιρίας, της λεγόμενης «Σοφίας», αλλά αυτό φαίνεται είναι μόνο η αρχή. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για τις επόμενες ημέρες. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με έντονα καιρικά
φαινόμενα (εκ νέου χιονοπτώσεις), με τον υδράργυρο να πέφτει ακόμα και στους 21 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Και οι τρεις δήμοι Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, θα παραμείνουν για αρκετές ημέρες στην «κατάψυξη», με το ρεκόρ να σημειώνεται το απόγευμα της Δευτέρας στο Βέρμιο. Στο κέντρο της Βέροιας, το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή τα ξημερώματα, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους -7°, ενώ την άλλη Τρίτη 8 Ιανουαρίου, ο υδράργυρος θα πέσει στους -10°! Δείτε αναλυτικά τον καιρό και τις θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες στην πόλη της Βέροιας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ