Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Τέλος ο Καμμένος από την κυβέρνηση

Οριστικό το διαζύγιο στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Αποχωρούν από την κυβέρνηση για το θέμα της Μακεδονίας
Ολοκληρώθηκε στις 11:17 το πρωί της Κυριακής (13/01) η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο υπουργός Άμυνας εξερχόμενος τόνισε ότι

το θέμα της Μακεδονίας δεν του επιτρέπει να μην θυσιάσει την καρέκλα. Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας, με τα οποία - όπως είπε - ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια.

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, ωστόσο το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα», υπογράμμισε ξεκαθαρίζοντας πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την συγκυβέρνηση.


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν θέλησε ωστόσο να διευκρινίσει εάν αυτό συνεπάγεται και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.


5 σχόλια:

  1. Πολλά μπορεί να ειπωθούνε για τον Πανό. Η θέση του όμως είναι τίμια και πατριωτική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι σοβαρός πολιτικός με ακλόνητες θέσεις, πολιτικό υπόβαθρο υψηλου επιπεδου,με έρεισμα σε πλατιές λαϊκές βάσεις και η Ελλαδα στηρίζει πολλά σε αυτον.Ειναι πλήγμα για τη κυβέρνηση και το τόπο η παραίτηση του.Ελπιζουμε μετά τις εκλογές να υπηρετήσει σε υψηλότερη θέση από αυτή του υπουργού,τον τόπο.

      Διαγραφή
  2. Ἰούδας Ἰσκαριώτης. Παρῃτήθη πολὺ ἀργά, μόνον ἀφ' οὗ ἐβεβαιώθη ὅτι θὰ ὑπερψηφιστῇ ἡ προδοτικὴ συνθηκολόγησις τῶν Πρεσπῶν. Συνένοχος καὶ συνεργάτης τῶν δοσιλόγων. Ἐξαφανίζεται ἀπὸ τὸ πολιτικὸν προσκήνιον ὑπὸ τὰς ἀρὰς καὶ τὰ ἀναθέματα πάντων τῶν τιμίων Ἑλλήνων Πατριωτῶν. Ἄξιος ὁ μισθός του._
    Ἄξιος ὁ μισθός του._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ( ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ;;;)Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

      Διαγραφή
  3. ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΕΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ(;;;) ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ (ΕΝΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ( ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ) ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΝ. ΑΡΑ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΥΣΒΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ , ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΤΛ). ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ. ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ