Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πρατήριο της «JEToil» στη Βέροια καλύπτει κάθε απαίτηση σε καύσιμα - Τηλ. παραγγελιών 2331063770


Για όλα τα οχήματα - Άμεση παράδοση πετρελαίου θέρμανσης στο χώρο σας
Το πρατήριο της «JEToil» στη Βέροια παραμένει πάντα πρόθυμο να καλύψει τις ανάγκες σε είδη καυσίμων άριστης ποιότητας όπως πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη, υγραέριο και λιπαντικών τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες πλυσίματος οχημάτων και ελέγχου πολλαπλών σημείων αυτοκινήτου (έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, αντιψυκτικού κλπ).

Επιπλέον, ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε παραγγελία διανομής πετρελαίου θέρμανσης διασφαλίζοντας κατά την παράδοση τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητά του.

Οι καταπληκτικές τιμές, που καθημερινά διαμορφώνονται και η άψογη εξυπηρέτηση του ευγενικού και άρτια καταρτισμένου προσωπικού, το έχουν καθιερώσει ως ένα από τα αξιόλογα σημεία αναφοράς των διερχόμενων οχημάτων.

Το πρατήριο που έχει ανακαινισθεί πρόσφατα λειτουργεί υπό τη νέα διεύθυνση του Αντώνη Λιάτσου «LIATSOS FUEL» και βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης αρ. 124 (μετά τα φανάρια της Κύπρου) - τηλ. παραγγελιών: 2331063770.

Η ομάδα του veriotis.gr 
H διεύθυνση του πρατηρίου 
και το προσωπικό εύχονται σε όλους 
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ