Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Πρέπει να νικήσουμε την ΧΑΝΘ»

Μετά την νίκη επί των Ίκαρων Σερρών, η οποία τοποθετεί την ομάδα του Φιλίππου στην τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας μίλησε στους δημοσιογράφους. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» εμφανώς ευχαριστημένος μίλησε για την

σπουδαιότητα αυτής της νίκης, χωρίς οι παίκτες του να πιάσουν μεγάλη απόδοση. Στάθηκε στην προσωπικότητα των αθλητών του Φιλίππου και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως πλέον το βλέμμα όλων στρέφεται στο δύσκολο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ. Αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω video:


1 σχόλιο:

  1. H ομάδα αυτή για όσους βλέπουν , γνωρίζουν και νιώθουν από μπάσκετ στη πόλη μας, κάνει συνεχείς ΄΄υπερβάσεις''..αναζητώντας και δημιουργώντας την υπεροχή μέσα από ήττες , νίκες αλλά κυρίως μέσα από το χαρακτήρα ( μπασκετικό και προσωπικό) των παικτών της!
    Τα λίγα λόγια ζάχαρη.. Την Κυριακή από κοντά στο Ε.Α.Κ. στις 17.00 Φιλιππος-Χ.Α.Ν.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ