Quantcast

http://picasion.com/

Τρίτη μέρα «εκτός» τα φανάρια της Κύπρου - Πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη;

Από το πρωί της Δευτέρας που εντοπίστηκε το πρόβλημα της μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και Κύπρου (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), μέχρι και σήμερα Τετάρτη δεν έχει αποκατασταθεί, με αποτέλεσμα, για τρίτη ημέρα,
να επικρατεί σύγχυση στο σημείο, ειδικά τις πρωινές ώρες που υπάρχει κυκλοφοριακό φόρτο. Οι οδηγοί εισέρχονται στον κόμβο άλλοι τηρώντας και άλλοι όχι τη σήμανση για την προτεραιότητα και... τα βρίσκουν μεταξύ τους!

Όπως ενημέρωσε ο δήμος Βέροιας, τα φανάρια της Κύπρου υπέστησαν σοβαρή βλάβη, η οποία θα ξεκινήσει να αποκαθίσταται σταδιακά από αύριο και μέχρι το Σάββατο, καιρού επιτρέποντος. Στην ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρεται: 

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κόμβος φωτεινών σηματοδοτών του κόμβου Θεσσαλονίκης & Παυσανίου (Κύπρου) δε λειτουργεί μετά από σοβαρή βλάβη. Η αρμοδία υπηρεσία έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αντικατάστασης του υφιστάμενου ρυθμιστή αρχικά και των συμβατών φωτεινών σηματοδοτών με νέους τύπου LED. Οι προγραμματισμένες εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την Πέμπτη 10/1 και να ολοκληρωθούν μέχρι το Σάββατο 12/1 με την προϋπόθεση ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι κατάλληλες για εργασία. Παρακαλούνται οι οδηγοί που διέρχονται τον κόμβο να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν αυστηρά τον Κ.Ο.Κ. ειδικά κατά την περίοδο του παγετού».

1 σχόλιο:

  1. Όλα καλά παιδιά δεν τρέχει κάστανο , τόσες φορές χάλασαν αλλά επειδή όλα είναι ΟΚ χαλαρά στα παπάκια μας και εαν γίνει και κανα θανατηφόρο , τώρα με το χιόνι αφού χάλασαν άλλες 20000 φορές και επειδή έρχονται και εκλογές ας τα αλλάξουμε να τα κάνουμε και LED Ουαου , νασου έργα ο Δήμαρχος για αυτό ο Βοργιατζίδης θα είναι για άλλα 100 χρόνια Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ