Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσκασε η «βόμβα» στη νύχτα της Βέροιας

Η εκρηκτική Σοφία Δανέζη στο «Voice»
Σε λίγες ημέρες, μια νέα και πολύ όμορφη παρουσία θα κοσμεί την νυχτερινή ζωή της Βέροιας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τραγουδίστρια με πολύ καλή φωνή και λαμπερή σκηνική παρουσία. Ο λόγος φυσικά για την Σοφία Δανέζη, μια σπουδαία ερμηνεύτρια, με
μεγάλη εμπειρία στις νυχτερινές πίστες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου (συνολικά 4 εμφανίσεις), θα εμφανίζεται στο «Voice» (Βενιζέλου 85). Ας γνωρίσουμε ορισμένα πράγματα για αυτήν:

Μια φορά κι έναν καιρό


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά όταν έγινε δύο ετών οι γονείς της την πήραν και εγκαταστάθηκαν στη Γερμανία. Προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, η οποία τη στήριξε στις επιλογές της, αν και αρχικά δεν είχε στο μυαλό της το τραγούδι ως στόχο.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο)

Τελειώνει στη Γερμανία το σχολείο και σπουδάζει τουριστικά επαγγέλματα για τρία χρόνια. Το 2005 επιστρέφει στην Ελλάδα και δηλώνει συμμετοχή στο «Dream show», το οποίο τότε παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν καταφέρνει να προκριθεί, αλλά δεν πτοείται αφού ξεκινάει αμέσως δουλειά.

Παρθενική εμφάνιση και ίνδαλμα

Το 2005 στο νυχτερινό κέντρο «Εros». Το λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που την εξέφραζε πάντα. Το ίνδαλμά της ήταν η Ελένη Βιτάλη.

Φιλοδοξίες

Ονειρεύεται κάποια στιγμή να σταθεί στην ίδια σκηνή με την Αννα Βίσση. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλει να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της επιτυχία με αργά και σταθερά βήματα. 

Δύσκολη στιγμή

Οταν πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα και να αφήσει πίσω την οικογένειά της, που υπεραγαπάει. Πολύ συχνά ταξιδεύει για Γερμανία ώστε να τους βλέπει.

Κολλημένη με... τον Μορφέα

Εχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της και ο βραδινός ύπνος είναι το απωθημένο της. Θα ήθελε να κοιμάται περισσότερο και αυτό επιδιώκει όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Κερδίζει πόντους

Με την κοινωνικότητά της. Είναι άμεση κι έχει τον τρόπο να είναι πάντα στο επίκεντρο της συζήτησης. Είναι αισιόδοξη και βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Βαριέται εύκολα και της αρέσει να ανανεώνεται συνεχώς.

Ο ιδανικός άντρας
Πρέπει να είναι κοινωνικός, δεν μπορεί τους μίζερους! Η πίστη είναι κάτι που θεωρεί δεδομένο, γι’ αυτό και δεν συγχωρεί την απιστία. Να είναι αισιόδοξος όπως κι εκείνη και να έχει αυτοπεποίθηση.

Ποια είναι


Μια Ελληνίδα ομογενής που αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να κάνει καριέρα. Φιλόδοξη, αλλά και low profile την ίδια στιγμή. Αγαπάει την Αννα Βίσση γιατί είναι τόσα χρόνια στο τραγούδι κι έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται και να είναι πάντα φρέσκια.


Φωτοαφιέρωμα










 

1 σχόλιο:

  1. ε ναι ρε παιδιά, αυτή την ερμηνεύτρια περιμέναμε τόσο καιρό πώς και πώς!!!
    ευτυχώς που έρχεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ