Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Βέροιας ο Απόστολος Εμμανουηλίδης

Περιπλέκεται περαιτέρω το πολιτικό τοπίο στη Βέροια
Την συμμετοχή του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού με το όνομα «Ένας Δήμος για όλους» διεκδικώντας τον δήμο της Βέροιας, ανακοίνωσε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρισκόταν με εκδρομή του

τουριστικού του γραφείου ο Απόστολος Εμμανουηλίδης. Ο εν ενεργεία πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του πηγαίνει κόντρα στην επίσημη επιλογή της ηγεσίας του κόμματος και μπαίνει απέναντι στην Γεωργία Μπατσαρά. Εφόσον φτάσει αυτόνομα μέχρι τις εκλογές, δημιουργεί ζήτημα σε όσους «ψαρεύουν» στη μεγάλη λίμνη της κεντροδεξιάς. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εμμανουηλίδης ανακοινώνει υποψηφιότητα χωρίς τελικά να φτάσει στις κάλπες. Θυμίζουμε πως στις εκλογές του 2010 ο κ. Εμμανουηλίδης είχε ανακοινώσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Βέροιας, εν τέλει όμως κατέβηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Λάζαρου Τσαβδαρίδη. 

Δείτε το video με την ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ Εμμανουηλίδη:

3 σχόλια:

  1. κουβαρι εχει γινει η δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει ..... να κατέβει αυτόνομος, πάλι θα κάνει πίσω και θα ενταχθεί στην Μπατσαρά ή στον Παυλίδη παζαρεύοντας κάποια θέση. παλιό το κόλπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για καν πουθενα δεν εισαι εσυ!! Παρα περα δεν ειχε να πας να κανεις ανακοινωσει?? Κατα την ινδια μηπως?? Να ταν ποιο βαρησημαντει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ