Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» μας εύχεται καλή χρονιά με δώρο εκπτωτικό κουπόνι 2€!

Με αγορά κρεάτων 20€
Τα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γέμισαν και φέτος με όλες τις γιορτινές προτάσεις του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια», με ποιοτικό και υγιεινό κρέας, με παραδοσιακά εδέσματα και εξαιρετικά κρεατοσκευάσματα,
διατηρώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους πελάτες του. Ο υπεύθυνος κ. Σταύρος Καδόγλου και το προσωπικό, ευχαριστούν θερμά τους πελάτες τους, που για μια ακόμα χρονιά προτίμησαν το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», για να προμηθευτούν το κρέας για τα γιορτινά και οικογενειακά τραπέζια και εύχονται καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο. 
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείξατε και φέτος για το εορταστικό σας τραπέζι, σας προσφέρει κουπόνι έκπτωσης 2€ με αγορές κρεάτων 20€. Το κουπόνι μπορείτε να το εξαργυρώσετε στην επόμενη αγορά σας, με αγορές αξίας 10€ και άνω. Το εκπτωτικό κουπόνι θα ισχύει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2019.


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ