Quantcast

http://picasion.com/

Θα ανοίξουν τα σχολεία την Δευτέρα; Τι λέει ο Διαμαντόπουλος;

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διονύσης Διαμαντόπουλος γνωστοποίησε πως κύριος στόχος την Δευτέρα, είναι να ανοίξουν όλα τα σχολεία του Δήμου Βέροιας. Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τόνισε πως ακόμα και σήμερα Σάββατο,
συνεργεία των αρμόδιων υπηρεσιών, καθαρίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις αυλές των σχολείων, προκειμένου να υποδεχθούν τους νεαρούς μαθητές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οι Διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολικών μονάδων διευκολύνουν τα συνεργεία ανοίγοντας τις εισόδους, ώστε με τη βοήθεια όλων όλων τη Δευτέρα να ανοίξουμε τα σχολεία, χωρίς τα σοβαρά προβλήματα των προηγούμενων ημερών.

12 σχόλια:

  1. ΡΙΞΤΕ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΓΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μισθός να πέφτει,
    Δημόσιοι υπάλληλοι,
    Καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή έχω ακούσει διαφορα τελικά τα σχολεία θα ανοίξουν σίγουρα την Δευτέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλον για την καθαρα δευτερα το κοβω!!! Αυτοι τωρα βρηκαν το μηνα που θρεφει του εντεκα!!! Ολες οι καφετεριες της πολης αμα εβλεπες αυτες της μερες γεματες απο δασκαλους και καθηγητες ηταν!! Τεντομενοι απο το πρωι μεχρι το μεσημερι με εναν καφε ολη μερα!!! Παρτε ρε κανα φτιαρι και καθαρηστε και εσεις!! Αλλα που!!! Μετα παρεξηγιστε που σας λενε τεμπελιδες!!! Αιντε ρε απο δω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ για να βλέπεις του καθηγητές και δασκάλους στα καφέ μάλλον για αργόσχολο σε κόβω! Προφανώς αρχιτεμπέλης του κερατά και σκοπός ζωής να κατακρίνεις τους άλλους! Ο καθηγητής να πάρει φτυάρι να ανοίξει τους δρόμους... άλλο τι θα ακούσουμε στην κοινωνία του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"!

      Διαγραφή
  5. Περάσατε απο κανενα σχολείο; Δυσκολο το βρίσκω. Για να ξέρετε είναι παγοδρομια όπως και πολλα σημεία σε κεντρικά πεζοδρομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ειναι μεγαλο λάθος εαν τελικα ανοίξουν. Τα πεζοδρόμια καθως και οι αυλές των σχολείων ειναε μια προσομοίωση παγοδρομιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ειναι μεγαλο λάθος εαν τελικα ανοίξουν. Τα πεζοδρόμια καθως και οι αυλές των σχολείων ειναε μια προσομοίωση παγοδρομιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντανακλαστικα βραδυποδα ο κρατικος μηχανισμός..!
    Στον αυτόματο ειναι αυτη η χωρα στο μονο που εχουν σύστημα ειναι στο ξεπουλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπίζω σύντομα να έχουμε την τελική απόφαση για το τι θα γίνει αύριο .Και καθαρίστε και κανένα πεζοδρόμιο οι αυλές τον σχολείων δεν αρκούν μόνο και φυσικά έτσι κανένας γονέας δεν το διακινδυνεύει να στείλει το παιδί του στο σχολείο κατω υπό αυτές της συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολοι σας εδώ πέρα κοιτάτε τις αυλές του σχολείου ε όχι λιπών έχετε δει ορε Έλληνες σε γειτονιές τα πεζοδρόμια πως είναι πατινάζ κανεις κοιτάτε πως είναι η αυλή του σχολείου το πως θα έρθει το παιδί στο σχολείο το σκεφτήκατε και για σένα έλληνα που έγραψες αυτό για τους καθηγητές και το «αργόσχολο» παρακαλώ πολύ μάλλον θα είσαι κάποιος καθηγητής γιατί κάποιος άλλος δεν θα το έλεγε σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ