Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σχεδόν έτοιμο! Σε λίγες μέρες ανοίγει το νέο «da manha»... street style!

Εμείς ρίξαμε μια πρώτη ματιά στο εσωτερικό του...
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στο νέο coffee spot που ανοίγει στη Βέροια. Σε λίγα μόνο 24ωρα, οι μηχανές του καφέ θα ανάψουν, πλημμυρίζοντας την περιοχή με αυτή την ακαταμάχητη μυρωδιά του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ.
Πρόκειται για την «street» εκδοχή του cafe «da manha» που από το 2005 που λειτουργεί στο κέντρο της Βέροιας, μας μύησε στον καλό καφέ, καθώς είναι το πρώτο και μοναδικό στην πόλη που διαθέτει τη δική του μηχανή καβουρδίσματος και καθημερινά καβουρδίζει, αλέθει και μας σερβίρει μιας εξαιρετικής ποιότητας και γευστικής ταυτότητας καφέ.

Το νέο... street «da manha» θα εξυπηρετεί κυρίως για take away, θα διαθέτει υπηρεσία delivery, καθώς και έναν πολύ cozy χώρο για το χειμώνα και μπαλκόνι για το καλοκαίρι, για να απολαμβάνουμε τον καφέ μας επί τόπου.


Εμείς καταφέραμε και ρίξαμε μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό του νέου coffee spot, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, ενώ... κλέψαμε λίγες εικόνες από την τελική του μορφή. Μείνετε συντονισμένοι... Νέο «da manha» is loading!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ